Sommarturné med Rhapsody In Rock!

Rhapsody in Rock, som kanske är den största svenska turnésuccén någonsin!

Sommarturné med Rhapsody In Rock!

Fotograf/Källa; Micael Engström

Hittaupplevelse.se i samarbete med werecki promotion company

När sommarens ”Rhapsody In Rock” beger sig ut på vägarna med ny turné firar mästaren Robert Wells 30 år som artist bakom flygeln! Till turnén ansluter sig Wiktoria som blev en stor publiksuccé med svenska folket då hon medverkade i årets melodifestival med bidraget ”Save Me”. De kommer att få sällskap av Sveriges souldrottning LaGaylia Frazier på scenen tillsammans med Johan Boding, Maria Wells och The Vocalettes. Uppbackade av “Rhapsody Symphony Orchestra” som kommer att bjuda på fler musikaliska överraskningar, mycket nytt men även en och annan 80-tals hit, fyllt med en stor dos underhållning runt om i landet med ”Rhapsody In Rock” slottsturné sommaren 2016 och fler gästartister tillkommer!

Turnépremiär blir det i Varberg, Varbergs fästning den 27 juli 2016 och man besöker exklusivt 5 slott runt om i landet med final på Gränsö Slott i Västervik den 31 juli 2016.

Biljetter via www.showtic.se eller på tfn: 0771-13 43 00.

Turnéplan: ”Rhapsody In Rock” sommarturné 2016

27 Juli Varberg, Varbergs fästning.

28 Juli Kristianstad, Bäckaskogs Slott.

29 Juli Vara, Bjertorps Slott.

30 juli Katrineholm, Ericsbergs Slott.

31 Juli Västervik, Gränsö Slott.

(Med reservation för eventuella ändringar)

Wiktoria och hennes debutsingel ”Save Me” har redan streamats över 8,5 miljoner gånger på spotify. Nästa singel Yesterday R.I.P kommer inom kort och släpps i stora delar av Europa. Efter succén i Melodifestivalen lovar det kommande året ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa. Följ och läs mer via: https://www.facebook.com/wiktoriavj?fref=ts
Rhapsody in Rock, som kanske är den största svenska turnésuccén någonsin med över 1,9 miljoner sålda biljetter, återkommer därmed till de svenska scenerna. Royal Albert Hall, Kina, USA och Moskva är bara några av de scener som Robert och Rhapsody besökt under åren.
Följ oss på: www.facebook.com/rhapsodyinrock

OM
werecki promotion company Är en byrå som arbetar med promotion, kommunikation, projektledning; Press, Radio, TV och Nya Medier. Inom; musik, teater, artister, evenemang och nöjen. Över 19 års erfarenheter av promotion och kommunikation med många av Sveriges största produktioner genom åren.
Läs mer se: www.werecki.com

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land