The Sound Of Music på Nöjesteater i Malmö!

The Sound of Music, baseras på den sanna historien om familjen von Trapp

The Sound Of Music på Nöjesteater i Malmö!

Fotograf/Källa; Isabell N Wedin

Nu går ”The Sound Of Music” på Nöjesteater i Malmö med Elisa Lindström, Christopher Wollter m.fl. Höstens stora teatersatsning på Nöjesteatern i Malmö är den klassiska musikalen ”The Sound of Music” med Elisa Lindström (Maria) och Christopher Wollter (Kapten von Trapp) i huvudrollerna. Föreställningen spelas fredagar, lördagar, söndagar fram till den 7 januari 2018.


Det är en drömroll för mig som nu äntligen blir verklighet, jag ser fram emot att ge mig in i musikalens värld, så spännande och roligt, säger Elisa Lindström.

Jag är så glad och jag har sett den i några olika tappningar och det är en fantastisk historia i botten, det känns jättekul och utvecklande att få spela denna tillsammans med Elisa, säger Christopher Wollter.

Om Elisa Lindström:
Elisa har tävlat i Let´s Dance som hon vann (2016) och blev snabbt hela svenska folkets favorit. Hon blev dessutom Grammisvinnare två år i rad (2014, 2015). 2013 vann hon tillsammans med sin kör TV4s Körslaget. Hon har även vunnit Dansbandskampen i SVT med sitt dansband Elisa´s (2010).

Om Christopher Wollter:
Sångare och skådespelare med en mängd huvudroller på bland annat Malmö Opera, Göteborgsoperan, Stockholms Stadsteater och Oscarsteatern. Har även haft roller på Dramaten, Lorensbergsteatern och Teater Brunnsgatan fyra. Christopher har också setts i TV-serier och filmer som Lyckliga Jävel, Maria Wern och Anna Odells Guldbaggevinnande Återträffen.

Bland rollerna på Malmö Opera kan nämnas Chris i Miss Saigon, titelrollen i Doktor Zjivago, Herr Kameleont i Banankontakt, kläddesignern Beddini i Top Hat och nu senast som John i Musikalen Tänk om.

Handlingen:
Nunnan Maria blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset. Något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Kapten von Trapp tycker i början inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Kapten von Trapp gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster, där får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar.

Biljetterna säljs via www.juliusbiljettservice.se eller på telefon: 0775 700 400.

Musik av Richard Rodgers och text av Oscar Hammarstein II.

Maria: Elisa Lindström

Kapten von Trapp: Christopher Wollter

Regi: Anders Aldgård

Koreografi: Siân Playsted

Producent: Julius Malmström

 

hU i samarbete med werecki promotion company

Promotion & kommunikationsbyrå inom:
Artist, Musik, Turneér, Konserter, Teater, Nöje och Krogshower.

Läs mer se: www.werecki.com 

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land