Sov i ett påskägg!

Sov i ett påskägg!

Detta boende har allt du behöver för att fira påsk på ett alldeles särskilt sätt! Du kan sova i ett gigantisk ägg, måla dina påskägg inuti och delta i den största ägg-jakt du kan tänka dig i spridda naturen. Detta vackra boende är det närmaste du kan komma till att ha det mest unika påsk någonsin.

Ägget, som ursprungligen kallades Blob VB3 är en av de många föremål av konst som ligger på Verbeke Foundation. (http://www.verbekefoundation.com/) Denna stiftelse är en av de största privata initiativ för samtida konst i Europa och är omgiven av 12 hektar av skyddade naturreservat. De har 2 hektar utanför utställningscentren utrymmen där olika typer av samtida konst kan hittas. Tillbringa natten i denna konstnärliga omgivning där inte en dag är den samma, och inspireras av den exceptionella konst som omger dig!

Du bör definitivt besöka den historiska och pulserande stad utanför Antwerpen också. Det är precis runt hörnet om stiftelsen och är alldeles för vacker för att missa. Ta en titt på en av de många museer, monument och teatrar eller njut av en av de många festivaler och loppmarknader som du finner i området. Besök Antwerpen Zoo, där chansen är riktigt stor att du finner massor av påskharar..

Boka boendet här: https://www.wimdu.se/offers/7N24VC9Z

Wimdu: http://www.wimdu.se

Bildrättigheter:

dmvA architecten in collaboration with XfactorAgencies

Property of Verbeke Foundation, Kemzeke, Belgium

Photographies © Frederik Vercruysse