Strandhotellet Mellbystrand

Strandhotellet Mellbystrand

TUSEN KVADRAT KÄRLEK!

Välkommen till Strandhotellet i underbara Mellbystrand!

Strandhotellet är en unik byggnad upprättad 1927 belägen mellan Halmstad och Båstad i Mellbystrand. Det anrika badhotellet var under många år ett återkommande sommarnöje för noblessen. Bara det faktum att det krävdes båt för att besöka hotellet gjorde läget än mer exklusivt. Tedans och trollkarl var några av de inslag som roade dåtidens gäster och det sägs även att maten smakade alldeles fantastiskt.

Fest året runt – för alla åldrar
På Strandhotellet finns något för alla – stora som små. Våren har mycket att bjuda på. Kom och mys tillsammans med nära och kära på Alla hjärtans dag, fira påsken hos oss, Valborg eller varför inte bjuda ut mamma på mors dag? Den traditionella vårfesten återinförs och hoppas bli lika lyckad som juldagen blev då hela huset gungade! Sommaren har massor med evenemang att bjuda på, håll utkik på evenemangskalendern som publiceras i början av mars.

Restaurangen
Efter en hård arbetsvecka eller en underbar dag på stranden kan man bara avsluta på ett sätt. Slå dig ner i vår fantastiska restaurang och låt vår köksmästare Marcus Randevik med sin kunskap och breda erfarenhet bjuda er på smakupplevelser utöver det vanliga.

Konferens
Vi kan erbjuda två fullt utrustade konferensrum för mindre grupper och vid större tillställningar använder vi oss av den stora salen där vi kan ta upp till 120 personer. Tveka inte att höra av er om ni går i konferenstankar.

Två Konferensrum med plats för upptill 12 personer/rum, vid större sällskap rekommenderar vi vår stora sal med plats upptill 120 personer.

Sol & Bad
Mellbystrand är beläget väster om Laholm precis vid Laholmsbukten som är mest känd för sin 12 kilometer långa sandstrand, Sveriges längsta.

I Mellbystrand finns även Lagaoset, Lagans mynning där det är populärt att fiska och kitesurfa.
I över hundra år, sedan 1908, har Mellbystrand varit en omtyckt bad- och turistort under sommarmånaderna.

Allsång med Donald & Olof är ett av Strandhotellets populäraste evenemang under sommaren

Boende
Nytt & modernt

Mellbystrand har alltid varit en älskad semesterort – av gammal som ung! Runt Strandhotellet ligger 22 små vita hus som rymmer totalt 26 lägenheter. De olika lägenheterna rymmer allt från 2 personer upp till 8 personer. Perfekt sommarboende för alla!

Hör av er för mer information
0430 – 250 19 eller mail:
bokning@strandhotellet.com

Annat boende
I Mellbystrand finns det även flera omtyckta campingplatser!

Kontakta oss


Kustvägen 39
312 60 Mellbystrand
Telefon: 0430-250 19
E-post: info@strandhotellet.com

Hemsida; http://strandhotellet.hemsida24.se

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land