Sumobrottning

Sumobrottning

Planerar du en möhippa eller svensexa?  En roligare aktivitet än sumobrottning och bouncy boxing  får man leta länge efter!

Sumobrottning
När man sumobrottas klär man sig i jättedräkter som omvandlar en till gigantiska sumobrottare med peruk och sumobälte. Det lustiga utseende man får som sumobrottare uppskattas starkt av motståndarna och åskådarna. Vi garanterar skratt, svett och träningsvärk!

Fitnesslab_sumo_600

Sumobrottning passar alla oavsett ålder och fysik. Det är dessutom ett bra tillfälle att ta roliga och minnesvärda bilder.

Ett populärt upplägg för sumobrottning:

1. Vi startar sumobrottningen med att gå några uppvärmningsmatcher. Är det en möhippa /svensexa får bruden/brudgummen starta med att sumobrottas mot alla vänner.
2. En sumoturnering anordnas sedan för alla deltagare. Brottarna rullar runt på mattan i en rolig och ibland intensiv turnering. Skratt garanteri
3. Final för att utse dagens stora vinnare eller dagens stora sumobrottare.
4. Har vi tid över brukar vi anordna några efterlängtade returmatcher.

Under hela turneringen så finns en aktiv domare som ansvarar för att matcherna och turneringen flytter på.
Poäng få man genom att få ut motståndaren av mattan eller få motståndaren på fall.

Bouncy boxing
Utmana din stöddiga chef eller brudden/brudgummen på en boxningsmatch med jätte handskar och skor. En mycket rolig aktivitet som passar alla oavsett fysik eller styrka.

Bouncy boxing är ett utav våra aktiviteter som snabbt blivit uppskattad bland möhippor, svensexor och företagsaktiviteter. Iklädd i mjuka jättehandskar, jätteskor och hjälm finns ingen risk för skador men för skratt och adrenalin.

Fitnesslab_box_600

För en svettigare aktivitet tipsar vi om våra tuffa kickboxningslektioner med en K1 fighter
Gå upp i ringen mot en rutinerad fighter som är mästare i kickboxning och kungfu. Denna upplevelse är annorlunda än allt annat som erbjuds och passar utmäkt för en svensexa. Våra fighter är internationellt kända för sina framgångar i ringen.

fitnesslabkickbox350
© Fitnesslab, www.fitnesslab.se

Andra aktiviteter
Parallellt med detta erbjuder vi andra aktiviteter både för privatpersoner och företag. Vare sig det handlar om en kick-off, skolans friluftsdag, en möhippa, svensexa eller att ni söker självförsvarskurser står vi alltid till tjänst. Tillsammans med våra professionellla instruktörer erbjuder vi er en rolig, effektiv och lärorik träning, möhippa eller annan aktivitet.

Plats: Tulegatan 35 i Stockholm

Kontakt:
Chafic Dalle
Telefon: 08-400 20 904
E-post: dalle@fitnesslab.se

Mer information: http://www.aktiviteter360.se/