Svalbard 2012 med Vega Expeditions

Svalbard 2012 med Vega Expeditions

Svalbard brukar kallas för den Arktiska pärlan. På denna högarktiska ögrupp hittar vi ett storslaget landskap dominerat av dramatiska berg, väldiga glaciärer, spännande historia och ett myllrande djurliv.


Foto; Oscar Westman

Vega Expeditions som drivs av polarguiderna Oscar Westman och Vera Simonsson (2011 års kvinnliga äventyrare) specialiserar sig på att ta små grupper djupt in i denna vildmark på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Ombord på ett klassiskt, svenskt, isgående fartyg som har gått i Svalbards farvatten de sista tjugo åren bor vi bekvämt under expeditionens gång.


Foto; Oscar Westman

Dagligen gör vi gummibåtsfärder och landstigningar för att utforska bl a lämningar av valfångstmän och upptäckare. Vi botaniserar bland den rika floran och besöker väldiga fågelklippor. I området finns Fjällräv, Svalbardren, Isbjörn, flera arter säl däribland Valross, Val och mycket mer.


Foto; Oscar Westman

Vi har ingen förutbestämd resväg utan anpassar oss efter is, väder och djurliv. För de som vill erbjuder vi längre vandringar. Vi har även en resa som enbart riktar sig mot hängivna fotografer.


Foto; Oscar Westman

Det här är resor för dig som vill ha ett stort äventyr i en liten grupp. Våra ledord är kunskap och kvalitet. Vi tar endast 12 passagerare som leds av två erfarna guider och under resans gång håller vi föreläsningar om områdets djurliv och historia.


Läs mer här på hemsidan: www.vegaexpeditions.se

Kontakta oss

Vi är ett företag med fokus på personligt bemötande. Maila eller ring till oss om du har frågor eller vill boka en resa!

Vera Simonsson – vera@vegaexpeditions.se
Telefon +47 9060 7557

Oscar Westman – oscar@vegaexpeditions.se
Telefon +46(0)761 653 741

Vega Expeditions AS
Øivindsveg 18
6429 Molde, Norway

info@vegaexpeditions.se

Karta:

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land