Sveriges vackraste golfbana!

Sveriges vackraste golfbana!

Plats: Idre Fjäll, Dalarna,

På Sveriges vackraste golfbana i Idre Fjäll kan vi hjälpa till med att anordna läger för att bättra på swingen lite extra! Varför inte ta ”grönt” kort i avkopplande fjällmiljö långt bort från vardagens stress?

Varje sommar anordnar Svenska Golfförbundet konfirmationsläger här på Idre Fjäll. Läsning alterneras med golfspel och rafflande äventyr både i skogen och i forsen!

Idres 18-hålsbana är en av Sveriges mest populära golfbanor. Varför upptäcker du snabbt när du väl är på plats på fjällgolfbanan.

IF_golfniklasgolf_600
© Foto: Idre Fjäll

Att spela golf på Idrefjällens golfbana är en helhetsupplevelse. Välskötta greener, omväxlande spel och en trevlig stämning som smittar av sig på swingen är bara halva nöjet. Fjällgolf betyder vidsträckta vidder och frisk fjälluft.

IF_Golfbanan_600
© Foto: Idre Fjäll

Porlande fjällbäckar, tjädertuppen Åke, en musikalisk toalett strategiskt utplacerad vid hål 5 och en magnifik utsikt över fjällvärlden gör rundan till en golfupplevelse utöver det vanliga. För enkelhetens skull brukar vi kalla det ”Golf på hög nivå”.

IF_golfvatten_600
© Foto: Idre Fjäll

Vid klubbhuset finns restaurang, shop och uthyrning liksom ett pro som får ordning på både proffs och amatörer. Du kan välja på allt från prova-på kurser till kompletta paket med golf, boende och mat.

Hör du till dem som har en förkärlek för kombinationen golf och god mat och dryck har du mycket att hämta på Idre Fjäll. Golfbanan ligger ca 11 km från Idre Fjäll. Från fjället tar du höger vid t-korsningen i byn och sedan höger in på Foskrosvägen mot golfbanan.

Kontakt:
Telefon 0253-410 00
info@idrefjall.se

Mer information: http://www.idrefjall.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land