Svinkløv – med Danmarks vackraste kust och badhotell

I Sverige används sällan begreppet badhotell men i Danmark är "badehotel" desto vanligare.

Svinkløv – med Danmarks vackraste kust och badhotell

I Sverige används sällan begreppet badhotell men i Danmark är “badehotel” desto vanligare. Förutom att badhotell, som namnet antyder, ligger i närheten av vatten så karaktäriseras danska badhotell framförallt av en autentisk atmosfär och en rik historia. Många badhotell i Danmark har funnits länge och har alltid varit en plats dit danskar har åkt för att slappna av och vila upp sig från vardagsbestyr. Än idag kommer besökarna för att uppleva den klassiska atmosfären och “ta sig tillbaka” till en annan tid.

Vinteröppna badhotell
Själva namnet “badhotell” får nog de flesta att tänka på sommar och sol men det är faktiskt en hel del danska badhotell som håller öppet året runt. Att besöka ett badhotell är förenat med lugn och ro – särskilt den här årstiden. I Danmark hittar du flera vinteröppna badhotell som ger dig en paus i vardagen med bland annat god mat och härlig natur utanför dörren.

Svinkløv badehotel
Vid foten av de branta sluttningarna och Svinkløv plantage med de många dalarna och den artrika floran, har hotellet ett unikt läge. Havet och ljuset är alltid närvarande….

Restaurangen
Mat och vin är en viktig del av att vistas på Svinkløv Bade. Förutom à la carte servering erbjuder man varje dag på en ny meny i restaurangen. Köket använder sig av färska säsongsbetonade råvaror och håller en hög kvalitet på de färdiga rätter. Restaurangen på hotellet är välbesökt, och det är därför en god idé att boka ett bord. Restaurangen består av tre rum; Röda, blå och gula rummet och de används alla utefter behov.

 

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


kartan

Svinkløv Strand
9690 Fjerritslev