Tema segling

Tema segling

Plats: Stockholms skärgård,

Kanske finns det anledning att i det höga tempo som vårt vardagsliv så ofta utgör, få vila ut lite i avspänd miljö. Vi seglar ut till ytterskärgården och går iland på t.ex. Grönskär eller Tärnskär där en bättre lunch intas. Därefter seglar vi till en skärgårdsö där den vedeldade bastun får nå sina 90 grader innan vi tar vårt dopp i havet. Därefter är det dags för middag och vi når åter marinan vid 21-tiden. Kan också med fördel anpassas till styrelseseglingar eller motsvarande, där utrymme ges för både förmiddags- och eftermiddagsmöten ombord.

SailingeventsRekreationsegling
Foto: Sailingevents

Ditt eget val
Här inryms det mesta såsom krogsegling, där tre olika värdshus i skärgården besöks under en dag. Navigationsegling där tyngdpunkten ligger på praktisk tillämpning av enslinjer, olika bäringar, frimärken och övrig navigation. Nattsegling där olika fyrsektorer blir centrala liksom kampen mot tröttheten och upplevelsen av att parera vågor i mörker och räkna antalet stjärnor på himlen. Utlandsseglingar finns också som tema med erfaren guide/skeppare ombord på inhyrd båt. Även kvällssegling med trubadur ombord har anordnats. Kanske har du själv uppslag och idéer på något tema som du vill uppleva?

Kontakt
Ni når oss lättast genom att skicka ett meddelande nedan eller ringa Thomas Forsberg på telefon 0704-533071 eller Robert Taflin på telefon 070-6690975, alternativt skicka ett mail till info@sailingevents.se.

Mer information: http://www.sailingevents.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land