Turridning på Enhörningens Hästgård

Turridning på Enhörningens Hästgård

Plats: Gäddträsk, Vindeln, Västerbotten,

Äventyrsridning med ”fart och fläkt”

Enhörningens hästgård erbjuder ett unikt hästäventyr i och kring ekoparken Skatan och Isälvsleden med naturskön omgivning, fantastisk ridterräng och unika sevärdheter. Upplev den Norrländska vildmarken när den är som bäst med oss!
Med stora hästar och en fantastisk ridterräng borgar det för en härlig ridupplevelse både för dig som önskar härliga galloppritter med “fart och fläkt” eller en lugn avslappnande skogsritt. Turer finns från 1 h till flera dagar med erfaren och kunnig guide. Turerna anpassas till kundens önskemål och kunskapsnivå.

GOL_Enhorningen_015
Foto: dynamedia.se

// // //
Ni kan välja turer där guiden tar er genom det natursköna Skatans Ekopark till unika sevärdheter eller så kan Ni åka häst och vagn med guide och äta en härlig måltid på Kronlunds kursgård. För de mer erfarna kan en tur genom det Norrländska skogslandskapet till vildmarkscampen Vikheden bli ett härligt äventyr där det kan avnjutas god mat i vildmarksmiljö, bastu och badtunna. Här kan Ni även övernatta. Ni kan även kombinera ridäventyr med forsränning!

GOL_Enhorningen_106
Foto: dynamedia.se

Andra aktiviteter
Vi har andra aktiviteter för Er som inte känner för att rida, t ex. häst och vagn, forsränning, bågskytte, skogsvandring i det natursköna Skatans Ekopark och Valfrid Paulssons Reservatet. Man kan även konferrera, äta mat, bada bastu och badtunna, gå höghöjdsbana, göra ”teambuildning” och övernatta mm. i samarbete med andra lokala företag. Våra kunder är privatpersoner, familjer, grupper, företag, föreningar, skolgrupper etc.

Turridningar
Turerna utgår från Enhörningens Hästgård, en gård på ca 100 ha, naturskönt och enskilt belägen omgiven av majestätisk norrlandsfura, utsikt över den egna sjön och åkermarkerna. Enhörningens hästgård angränsar till det natursköna Skatans Ekopark, Valfrid Paulssonsreservatet och Isälvsleden i Vindelns kommun.

GOL_Enhorningen_198
Foto: dynamedia.se

Vi håller hög säkerhet. Enhörningens hästgård ägs av Svensk Forsräddning.

EX. RID TURER/PAKET 2010
Fler turer/paket finns på Enhörningens hästgårds hemsida. Företag lägger till moms på alla priser.

KRONTUREN MED HÄST & VAGN: Med häst och vagn färdas vi genom pitoreskt landskap med åkermark, norrländsk skog och röda stugor. Vi intar lunchbuffé på Kronlunds kursgård. Denna tur passar alla. Halvdag; ca 3 -4h färd samt lunch buffé. Pris: 595kr/p.

SKOGSRITTEN: Skogsturen är en härlig natur och häst upplevelse med betoning på ridning Turen kan anpassas till mycket “fart och fläkt” dvs. trav och galopp alternativt lugn skritt. ca 1,5-2 h ridning inkl. fika vid sjö; 395kr/p.

GOL_Enhorningen_129
Foto: dynamedia.se

RIDÄVENTYRET: 1 dag, ca 6 h ridning genom den Norrländska skogen till en vildmarkscamp där vi intar en härlig vildmarkslunch. Där kan ni även övernatta i en skogskoja; 1195 kr/p. med middag, övernattning och frukost; 1695 kr/p.

HELDAG KOMBI (NYHET!)
Korttur rafting – lunch- korttur häst; från 995 kr/p.

(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Välkommen till Enhöringens Hästgård – För Er som vill uppleva mer!
Öppet för bokning året runt

GOL_logga100

Kontakt:
Tel: 073-08 353 08 (Arne)
Email: info@unicornfarm.biz

 

Mer information: http://www.unicornfarm.biz

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land