Turridning på Islandshäst

Turridning på Islandshäst

Plats: Västerhaninge, Stockholms län,

Mitt i det vackra Södertörn ligger Fors Gård med anor från vikingatiden. Här kan du bekanta dig med islandshästen, gudarnas häst, och njuta av naturen på turridning. Vi kan också skräddarsy konferenser och fester samt ge ridlektioner. Bläddra igenom våra sidor och se om något passar just dig.

Fors Gård AB är auktoriserad av Svenska Islandshästföreningen med sin ridskola och turridning. Fors är även utnämnd till Säker Gård av LRF Länsförsäkringar och godkänd hästgård för turism av Lantbrukarnas riksförbund.

Södertörn är som vackrast från hästryggen! Vid önskemål arrangeras hel- och halvdagsturer. Efteråt kan ni njuta i After Riden. Vid önskemål om eget eller special-uteritt kontakta oss så offererar vi Er.

forsgardtursol550

Våra standard uteritter med ridledare är: kort tur ca. 1,5 tim kostnad 400:-. Uteritt ca. 2,5 tim där vi stannar och rastar med kaffe o smörgås efter vägen, kostnad 600:-.

OBS-Priset!
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Rutterna är ej tidsbundna eftersom tempot beror på gruppen. Vi anpassar oss efter den som kan minst. Om Ni inte vill rida blandad grupp och särskilt önskar rida i en grupp med vana ryttare eller en egen grupp, så försöker vi tillgodose det efter Era önskemål, säg till vid Er bokning så ska vi hjälpa Er. Rutterna beror också på väder, årstid etc.

Kontakt:
Fors Gård AB
Fors Gård
137 91 Västerhaninge

För info och bokning:
Telefon till stallet på vardagar mellan kl 10.00-12.00 tel 08-500 107 89 är det lämpligt att ringa.
Du kan även ringa på annan tid, lämna då ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan.

Det går också bra att maila oss på bokningen.forsgard@telia.com  så kontaktar vi Er så snart som möjligt.

Mail till ridskolan: ridskolan.forsgard@telia.com

Vill du nå Ylva Hagander personligen så maila ylva.forsgard@telia.com.

Mer information: http://www.forsgard.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land