Turridning på Islandshästar i Sigtuna

Turridning på Islandshäst på Wenngarns islandshästar, Sigtuna

Turridning på Islandshästar i Sigtuna

Turridning på Islandshäst på Wenngarns islandshästar, Sigtuna. Vi har turer för barn, ungdomar, vuxna, ridvana eller nybörjare. Vi rider i omväxlande natur och på långturerna till havet. Vill ni övernatta så har vi samarbete med flera fina och mysiga ställen i närheten.

BRA ATT VETA
Vi ses 30 minuter innan turen börjar. Då har vi gott om tid att bekanta oss med hästarna, prova ut hjälmar och dela ut hästar. Nybörjare får hjälp med att komma upp samtidigt som vi går igenom ridningens grunder.

Klädsel:
Inga större restriktioner mer än att du bör ha en sko med liten klack. Hett tips är att inte ta just några tajta jeans utan stretch…
Vi har en åldersgräns på 12 år av säkerhetsskäl.
Islandshästar har ett rykte om sig att vara små och starka, men de klarar inte hur mycket som helst. Vi har en generell viktgräns på 90kg.
Det finns inga dåliga väder… eller hur var det? Det magiska är att när du väl är på hästryggen så är det faktiskt lite så. Du har roligare saker att fokusera på. Dra på dig regnkläder om det ligger regn i luften så rider vi. Först när det åskar och blixtrar ställer vi in och då hör vi av oss till dig.
Alla bokningar är bindande. Vid förhinder, meddela oss senast två veckor innan turens datum.
Vi gör allt för att ridturen ska ske så säkert som möjligt. Om olyckan trots allt skulle vara framme har vi en kundolycksfallsförsäkring och är ansvarsförsäkrade. Det bästa är dock att ha en egen bra försäkring. All ridning sker på egen risk, hästar är levande individer som reagerar på yttre omständigheter.

 

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land