Tyrols Vilda Julbord!

Tyrols Vilda Julbord!

Nu kan man boka ett bord till “Tyrols Vilda Julbord”. Ett julbord där man blandat vilda delikatesser från norr med traditionell julmat i 29 år.

Bland annat bjuds det på björnköttbullar, souvasbakad lax, bäversauté och tjäderbröst. Tyrols vilda julbord har premiär den 22 november.

Det hela började med en middag för Sametinget som var på besök i Stockholm. 29 år senare dukar Tyrol fortfarande upp sitt efterfrågade vilda julbord. Vissa rätter är enligt traditionen alltid på menyn, ex. björnköttbullar och souvasbakad lax, men varje år tillkommer nya spännande rätter på det över 35 meter långa julbordet. Under året träffas kockarna kontinuerligt för att bland annat besöka matmässor, träffa leverantörer, prova nya smaker och provlaga olika rätter.

Den 1 oktober presenteras vilka nya rätter som letat sig in på listan över julbordets hundratals smakupplevelser, men bordsbokningen öppnar redan den 4 september. Tyrols Vilda Julbord har premiär den 22 november.

Tyrols Vilda Julbord har sitt ursprung i den storslagna naturen i Lappland, det som ibland kallas för Europas sista vildmark.
Den lappländska naturen bjuder på en variation av fjällbjörkskog, barrskog, tundra och fjäll. På fjällen runt Ammarnäs och Kvikkjokk strövar renarna fritt och i de djupa skogarna, i öst lever älg och björn sida vid sida och i de kristallklara vattendragen trivs rödingen och öringen.

I södra Lappland ligger Vilhelmina, som är hjärtat för Tyrols Vilda Julbord. Med sina stora fjällområden, skogar, vattendrag och sjöar är det inte så konstigt att det har blivit utsedd till såväl “Årets fiskekommun” som “Årets jaktkommun”.

För mer information om Tyrols Vilda Julbord besök:  www.tyrolsvildajulbord.se

Kontakt

AB Gröna Lunds Tivoli
Lilla Allmänna Gränd 9
115 21 Stockholm
Phone: +46 (0)8 587 501 50
Mobile: +46 (0)708 58 00 50
Hemsida: www.gronalund.com

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land