Upplev Afrikas högste!

Upplev Afrikas högste!

Ska man bestiga ett berg i sitt liv ska man bestiga Kilimanjaro. Inget annat berg bjuder på lika fantastiska naturupplevelser och utsikter som Afrikas högsta! Det är en imponerande utslocknad vulkan som majestätiskt reser sig rakt ur savannen i Tanzania.

Den här Kilimanjaroexpeditionen är för er som bara nöjer er med det bästa. Expeditionsledare på turen är Annelie Pompe; en erfaren guide och duktig bergsbestigare som även har rekord i djuphavsdykning utan syrgas.

Utöver Annelie har vi ytterligare två svenska guider med på turen, och på plats nyttjar vi de bästa licensierade lokala guiderna – som har bestigit Kilimanjaro ett otal gånger. Dessutom kommer vi att assisteras av både kockar och bärare. Allt för att du ska kunna känna dig bekväm och helt trygg.

 

FAKTA OM KILIMANJARO:
LAND: TANZANIA
HÖJD: 5 892 M Ö.H.

FÖRST UPP:
1889 bestegs Kilimanjaro för första gången av Hanz Meyer, Ludwig Purtscheller och Yohanas Kinyala Lauwo.
Kilimanjaro är med sina tre vulkaniska koner Kibo, Mawenzi och Shira, Afrikas högsta berg och reser sig 5 892 meter över havet.
Berget ligger i norra Tanzania och är en utslocknad vulkan. Det är även världens högsta fristående berg, det vill säga ett berg som inte ingår i någon bergskedja.

Kontakt:
Noshörningen
Fjällvägen 15
780 67 Sälen
Info@noshorningen.com
Tel: +46 70 631 15 70

Läs mer på hemsidan; http://noshorningen.com

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land