Upplev Alperna med Lion Alpin och få 200 kr i rabatt!

Österrike har lyckats bevara charmen och sina idylliska byar

Upplev Alperna med Lion Alpin och få 200 kr i rabatt!

Vi har valt ut några av Österrikes absolut bästa skidorter. Våra pärlor bjuder på fantastiska upplevelser för alla nivåer. Det finns så många härliga ställen att välja på så oavsett vad du söker kommer du att hitta just ditt favoritställe. Kanske är det familjevänliga Wagrain eller offpist-åkarnas paradis St. Anton. Andra populära resmål i vårt program är svenskfavoriten Bad Gastein, klassiska Zell am See och det moderna Schladming. Alpernas vildaste afterski hittar du i Saalbach på Hinterhag Alm där du kan dansa loss till klassiska afterski-hits.

Det märks att Österrike har många års erfarenhet av alpin skidåkning och skidturism. Landet är experter på att tillverka snö och liftsystemen utvecklas ständigt. Olika skidområden byggs ihop och blir större för att det ska bli så smidigt och roligt som möjligt på vår skidsemester. Här håller allt som rör skidåkning riktigt hög kvalitet samtidigt som du kan hitta riktigt prisvärda resor till Österrike.

Även om mycket moderniseras så har Österrike lyckats bevara charmen och sina idylliska byar. Landet är inte bara välkänt för sina alper utan även för sin gästvänlighet. Gemyt och vänlighet gör att många väljer att återvända till någon av de många skidorter som finns i Österrike år efter år.

Just nu får du 200 kr i rabatt per person när du bokar en resa via hittaupplevelse.se. Rabattkod: RABUPL
OBS! Rabatten gäller ej redan rabatterade resor!

Kontakt
Telefon; 031 – 16 59 00
Karta, hemsida, bokning & E-post; Se nedan..

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan


    Österrike