Upplev Andorra!

Upplev Andorra!

Plats: Andorra,

Andorra är ett litet land beläget uppe i bergskedjan Pyrenéerna mellan Spanien och Frankrike. Det är ett taxfree område som erbjuder ett stort utbud av restauranger, caféer, barer och shoppning i topp klass. Andorra är dock mest känt för sin otroligt fina och upplevelserika skidåkning. Med pister belägna på över 2000m höjd är Andorra således ett av det mest snö- och solsäkra skidområdet i Europa.

Grandvalira
Grandvalira är sex sammankopplande liftsystem som tillsammans utgör mer än 200 km pist. Här finns 67 topp moderna liftar och med 110 nedfarter utformade med olika längd och svårighetsgrader kan alla skidåkare hitta sin egen favorit och utmaning. Under den starka solen kan du även avnjuta en underbar måltid i någon utav de 40 olika restauranger som är belägna uppe i de fantastiska och väl preparerade backarna. Om du skulle söka ännu mer spänning under din resa inbjuds äventyrare till en rad olika upplevelsefyllda och spännande snöaktivitater så som helikopterskidåkning, funparks, paraskiing, hundspann, skotersafari och turer till ishotell.

Andorra_2580
Foto: Quality Travel

Andorra1580
Foto: Quality Travel

Efter en skön vecka i backen är det ett måste att besöka Andorras världsberömda upplevelsebad och spaanläggning, Caldea. Det är Europas största källvatten anläggning där det friska vattnets fyller ut mer än 2000m² inomhus och utomhuspooler, jacuzzi, vattenfall och romerska bad. En perfekt avslutning på en fantastisk och händelsefylld skiddag.

Soldeu
Soldeu är en liten men livfull by där den mysiga atmosfären speglar en blandning av både den franska och spanska kulturen. Här finns gott om trivsamma restauranger och barer. Andorra är ett taxfree område och prisnivån är mycket lägre i jämförelse med de österrikiska, franska och italienska skidorterna. Här kan du avnjuta en god och vällagad trerätters måltid för ca 10€. De som vill ut och testa byns nattliv kan räkna med samma låga prisnivå.
Soldeu är en genuin och trevlig by som håller god standard, vilket passar oss skandinaver.

Soldeu_gata_kv_ll580
Foto: Quality Travel

Hotell
Våra hotell ligger centralt i byn vilket ger dig nära tillgång till både det dagliga och det senare nöjesutbudet.

Ahotels Piolets ****

Hotellet ligger några få pjäxkliv från Soldeus liftstation, ett perfekt alternativ för alla er som vill vara först ut i backen. Det har ett oslagbart läge och en fantastisk utsikt. På hotellet finns en spa avdelning med bastu, inomhuspool, jacuzzi, solarium och gym. Rummen har dusch/wc, telefon, kabel TV, safetybox och minibar. Hotellets bar är en populär mötesplats för såväl hotellgäster som besökare och lokalbefolkning. I priset ingår boende med halvpension, frukost och kvällsbuffé.

Ahotels Piolets Park ****
Ett skidhotell med bra läge både i byn och med ca 250m till liftsationen. Här finns en spaavdelning med bastu, inomhuspool, jacuzzi, solarium och gym. Före och efter maten är hotellets Bar och Pub en populär mötesplats. För familjer med barn är detta ett utmärkt alternativ eftersom hotellet erbjuder kidsclub och vi bjuder på förmånliga barnrabatter. Alla rum har dusch/wc, telefon, kabel TV, safetybox och minibar I priset ingår boende med halvpension, frukost och kvällsbuffé.

Pris & Bokning
Kontakta Quality Travel för aktuell prisinfo eller besök deras hemsida nedan…

Kontakt
Ulf Östmark
Quality Travel of Scandinavia AB
Mobil: 0708-402200
Vxl:      0470-349710


Mer information: http://www.qtravel.se/andorra/

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land