Upplev Aruba i Karibien!

Längtan efter nya upplevelser i vinter? - På Aruba finns vinterns bästa utflykter enligt Vings resenärer

Upplev Aruba i Karibien!

Aruba, Fotograf: Nicholas Pitt

Aruba är ett av Vings drömresmål med kritvita stränder, ljumma vindar och vajande palmer. 100.000 invånare. Huvudstad: Oranjestad (ca 30.000 invånare).  Språk: Papiamento, holländska, spanska och engelska. Som enda svenska researrangör erbjuder Ving charterflyg till Aruba från Arlanda, men naturligtvis kan du boka resor med reguljärflyg året runt. När du reser med Ving kan du också välja mellan flera av öns bästa hotell! Bland annat vårt barnvänliga Family Garden-hotell Divi Aruba All Inclusive. Bara ca 11 timmars flygresa från Sverige finner du ett västindiskt paradis med stränder och vatten som få platser i världen kan matcha. Ön tillhör fortfarande det nederländska kungadömet, men de kritvita stränderna, det turkosblåa vattnet och den avslappnade stämningen ger allt annat än ett europeiskt intryck. Här skiner solen så gott som året om och vattnet blir sällan kallare än 25 grader.

Arubas bästa hotell
Ving erbjuder några av Arubas bästa hotell– till oslagbara priser. Välj mellan allt från lyxiga hotell till bekväma lägenheter. Du bor direkt på eller nära de vackra stränderna på Arubas västra kust. Här ligger också de bästa restaurangerna och de största vattensportcentren. Stränderna, Palm Beach & Eagle Beach, är välordnade med solsängar, parasoller och uteserveringar. Palm Beach stranden vid High Rise-området är en mer livlig strand och Eagle Beach vid Low Rise-området passar till dig som vill ha mer lugn och ro. Det finns alltid gott om plats på stranden och eftersom det råder förbud mot strandförsäljare kan du njuta av solen utan att bli störd. Blir du sugen på förfriskningar är det däremot sällan långt till närmaste servering. Många hotell erbjuder dessutom servering direkt vid solstolen. Reser du med familjen ska du ta ta en titt på vårt Family Garden-hotell Divi Aruba All Inclusive, det absolut bästa valet för barnfamiljer.

Jeeptur eller en dag på havet?
Även om det inte finns så många spektakulära sevärdheter på Aruba är ön värd att utforska närmare. Med en jeep behöver du inte mer än en dag för att ta dig runt mellan öns smultronställen. I öster ligger till exempel nationalparken Arikok, med mäktiga kaktusskogar, några små grottor och mängder av vilda iguanas och andra ödlor. Längst i norr finns California Lighthouse, där du har en vidunderlig utsikt över ön och havet. Reser du med barn kan vi rekommendera Baby Beach på öns sydöstra spets. Där är stranden långgrund och det finns praktiska UV-tält att hyra. Vill du upptäcka Arubas vatten finns det många vattensporter att välja mellan. Ett tips är att följa med på en hel- eller halvdags katamarantur, med flera snorklingsstopp och lunch ombord.

Mer om Ving
Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan


    Aruba