Upplev BATMAN LIVE i Stockholm

Upplev BATMAN LIVE i Stockholm

OBS! SLUT FÖR I ÅR 2011!


Alla bilder på denna sidan: Foto, Live Nation, Copyright

Batman Live bjuder på ett två timmar långt actionladdat och fartfyllt familjeäventyr som passar för såväl hängivna Batmanfans som för familjer med barn från 6 års ålder. Showen innehåller spektakulär akrobatik och vågade stunts varvat med häftiga illusioner och pyroteknik som aldrig tidigare setts i en arenaföreställning.

Föreställningen handlar om Batman och Robin där grundhistorien baseras på Robins livsöde och hans familj ’’the Flying Grayson’s’’ (som tragiskt dödades under ett av deras cirkusuppträdanden). Robins förlust av sina föräldrar liknar de erfarenheter som Batman har och detta ligger till grund för den djupa vänskap och starka band som finns mellan de två.

Besökaren kommer att få kliva in i Batman och Robins olika världar och med den senaste tekniken förflyttas mellan Gotham City, Waynes Manor och Arkham Asylum. Vi kommer även att träffa alla kända karaktärer som skurkarna The Joker, The Riddler, Catwoman och The Penguin.

Berättelsen kommer att utspelas dels live på scenen med skådespelare dels visuellt på en gigantisk videovägg som är integrerad i scendesignen. Videoväggen förstärker actionscenerna utan att frånta åskådarens fokus från vad som utspelar sig på scen. Väggen kommer även att användas i olika scener och för specialeffekter te x flygande fladdermöss och blixtrar. Detta är ett unikt sätt att ta bort gränserna mellan livescenen och digitala lösningar. Med dessa mäktiga ljud- och ljuseffekter kommer publiken att få uppleva en föreställning som de aldrig tidigare sett.

Historiens originalmanus har skapats exklusivt för denna föreställning. Med den världskände serietecknaren Jim Lees design och konstverk har målet varit att ge besökarna samma upplevelse som när de läser en serietidning.

Det kommer att vara en svensk berättarröst varvat med dialog på engelska som gör det lätt även för barnen att följa med i handlingen. Dialogen kommer även att vara översatt på en monitor i anslutning till scenen för de vuxna.

Banbrytande scenlösningar med

– ett 12 meter högt Joker-ansikte bestående av livs levande akrobater.

– en cirkus med akrobater och trapetsartister

– en fantastisk luftballong i verklig storlek som ingår i scenen där The Joker försöker fly undan Batman

– en nykonstruerad Batmobil har tagit fram för showen

 

EN SHOW FÖR ALLA FAMILJER OCH BATMANFANS!

Föreställningen kommer att ha en svensk berättarröst.

För mer information www.batmanlive.com

Föreställningar

26.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 19.00

27.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 19.00

28.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 19.00

29.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 11.00, 15.00 & 19.00

30.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 11.00 & 15.00

Biljetter
Biljetterna kostar 225-495 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00 samt Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud, dock uthämtning.

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land