Upplev det bästa av högländerna på Island!

4 dagar höglands sommarsemester i kombination med bortglömda platser, äventyr och / eller Foto

Upplev det bästa av högländerna på Island!

Foto; Rafn Sigurbjörnsson © IcelandPhotoImages.com  

“Det handlar om att älska det!”
Det handlar om att älska fotograferingens ädla konst! Rafn Sig är en välkänd frilansfotograf (musiker och målare) på Island och har ägnat sig åt att fotografera det isländska landskapet och naturen för andra att njuta av redan som en ung man. Rafn Sig, har fått sina bilder publicerade över hela världen, i länder som Kina, Tyskland, de skandinaviska länderna. Han syns i tidningar och på internet. Rafn Sig, har en sällsam passion för fotografering och har blivit en mästarfotograf genom att resa och utforska natur på Island likväl som i  andra länder. Tillsammans med sin bildbyrå,  IcelandPhotoImages.com ,  arbetar Rafn Sig, med olika fotoprojekt och erbjuder fotorundturer och workshops på Island som du kan se om du besöker hans hemsida här nedanför. Skicka gärna din förfrågan eller ring för att boka en fotoguidning, eller köpa bilder på hans hemsida ovan.

Här en av Rafn´s fotodagsturer
Var ute i god tid för att boka detta då de snart går åt eftersom de är så populära!
Följ med på en fyra dagars vandring på denna höglands-sommarsemester i kombination med bortglömda platser, äventyr och / eller foto / fotoworkshop för landskapsälskare som leds av den infödda isländske fotografen, Rafn Sigurbjörnsson – Han ger er det bästa av högländerna Island kan erbjuda! Vi går från slutet av juni, juli, augusti och september (beroende på väder och väglag) på denna resa eftersom det är en av de bästa tiden på året i Island.

Med ett ändlöst mjukt ljus med sena solnedgång och tidiga soluppgångar, ger det de unika egenskaper som gör högländerna på Island till den mest magiska platsen för fotografer och landskapsvänner.  Vi kommer att undersöka färgstarka berg, bada i naturliga varma källor, besöka stora vattenfall, korsa höga berg och gå till gömda platser. Du kommer att plockas upp och släppas vid ditt hotell. Vi kommer att vistas på bondgårdar och motell som är det klassiska isländska sättet att resa, och som hjälper besökare att känna sig mer i samklang med Islands kulturella traditioner. Gårdsvistelsen är helt enkelt ett pensionat i jordbruksomgivningar.  Med samma bekvämligheter som de europeiska bed-and-breakfasterna. Du bör uppleva det själv så att du vet vad vi talar om. Läs mer själv på Rafn´s hemsida. Klicka på den gröna knappen nedan med texten “Hemsida” !

Kontakt
Rafn Sigurbjörnsson
Landscape and Nature Documentary Photographer
Official KASE Ambassador
Hvammsdalur 8
190 Vogar
Iceland
+354 897 2108

Externa länkar
www.icelandphotoimages.com
www.IcelandStockPhotos.com
https://patreon.com/RafnSig
www.behance.net/RafnSig
www.facebook.com/RafnSigPhotography

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Berjarimi 1
    112 Reykjavík