Upplev en kanalbåtssemester någonstans i Europa!

Upplev en kanalbåtssemester någonstans i Europa!

Le boat har det största urvalet av underbara båtsemestrar i Europa!


Foto: Le Boat 

Deras komfortabla och moderna flotta av båtar för självkörning befinner sig över hela Europas mest underbara kryssningsmål, något som ger dig det största och bästa urvalet på båtsemestrar på marknaden. Dessutom kan de tack vare sitt stora nätverk av baser erbjuda fler enkelturer än något annat företag.


Foto: Le Boat 

Den största och bästa flottan med kanalbåtar i världen!

Vi känner våra båtar! Inget annat företag konstruerar, bygger, äger, driver och underhåller en så stor flotta som Le Boat. Tack vare vår flotta kan vi erbjuda mer flexibilitet och större urval även när det gäller tidpunkten för din semester. Oavsett om du letar efter en förmånlig, traditionell båt eller det senaste när det gäller lyx, vi har alltid något som passar din smak, budget och det antal personer du har med dig.

Med över 900 båtar och gott och väl 40 olika modeller att välja mellan, kan du vara säker på att hitta den perfekta båten för ditt antal personer, dina behov och din budget. Tack vare att vi kontrollerar vår flottas rörelser, kan vi erbjuda större flexibilitet när det gäller planeringen av din semester.

Full utrustning: Våra båtar är utrustade med allt från mikrovågsugn till TV, angränsande badrum och stora soldäck. Våra moderna och välutrustade båtar erbjuder ett fantastiskt urval av komfort och faciliteter, vilket gör dem till ett perfekt hem-från-hemmet på vattenleden. Se din båt som en flytande villa, med allt du behöver för en underbar semester ombord!

Läs mer på http://www.leboat.se/

Se gärna filmen nedan. ( Engelskt tal)