Upplev en värld av glas

Upplev en värld av glas

Plats: Kosta Boda Art Hotel, Kosta, Kalmar län

När vi samlade tankarna inför vårt nya hotell var alla eniga: Det ska inte vara som alla andra.
Kan det inte hellre få kännas mer som en inspirerande konstupplevelse att bo här? Något man minns och gärna kommer tillbaka till.

Även om vårt hotell är en upplevelse i sig med Glasbaren, olika evenemang, glaskonsten och de specialdesignade rummen, så är Glasriket också något att upptäcka. Det finns nästan inga gränser för vad du kan göra och uppleva med glas. Du kan prova på glasblåsning i hyttan och få med dig ett eget konstverk hem, smaka på traditionell hyttsill, gå på konstutställning, besöka glasmuseet, gå på guidad hyttvandring, vara med på glasprovning och så förstås shoppa. Dessutom finns den vackra småländska naturen alltid bakom hörnet med jakt, fiske och utflykter.

Glasbaren
Den ovala bardisken är av koboltblått glas där bord och stolar reflekterar ljuset från de hängande glaslamporna. Drinkarna är specialkomponerade och serverade i specialdesignade drinkglas! Baren rymmer även flera olika avdelningar för bland annat konserter, uppträdanden, glasprovning brännvinskrydderi, whisky- och vinprovningar.

kostaaltprevGlasbaren580
Foto: Kosta Boda Art Hotel

Utöver fantastiska glasupplevelser kan vi också erbjuda…

Golf
Guidad tur i Bruno Mathssons glashus
Guidad tur på Lessebo Handpappersbruk
Spa-behandlingar
Konstutställningar
Konserter
Föreläsningar
Yogapass
Glas- och dryckesprovning
Ädelfiske med guide
Kräftfiske m.m

Glaspoolen, Foto: Kostabodaarthotel

kostaarthotelglaspoolen500

Hotellet
Vi vill att du ska få en annorlunda vistelse hos oss. Och aldrig riktigt veta vad vi bjuder på nästa gång du besöker oss.

Njutning från morgon till kväll.
När du checkar in hos oss börjar din resa. I Glasriket finns så mycket att göra att du har fullt upp hela tiden..om du vill.

kostaarthotellrum550

Köp glasen du drömt om, byt ut porslinet hemma, ta en tur till Glasmuseét, gå på guidad hyttvandring och testa glasblåsning eller shoppa loss bland alla butiker på Kosta Outlet.

Vill du hellre göra ingenting så ordnar vi det med. Hotellts spa skämmer gärna bort dig. Kryp in i en skön morgonrock och lyxa dig med varma bad, bastu, massage och diverse behandlingar. Du kan också mjuka upp kroppen med yoga eller testa vårt gym.

kostaartbadrum500

Senare dukar vi upp en härlig middag och sedan är det upp till dig om du vill fortsätta kvällen med t ex vinprovning, musik i Glasbaren eller något annat som händer just när du är hos oss.

Kontakt:
Kosta Boda Art Hotel | Stora vägen 75 Kosta, Sweden |
Telefon: +46 (0) 478-348 30 |
Mail: info@kostabodaarthotel.se

Mer information: http://www.kostabodaarthotel.se

Här ligger Kosta Boda Art Hotel:

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land