Upplev kryssningsfartyget Club Med 2!

Upplev kryssningsfartyget Club Med 2!

clubmed2640
Club Med 2 är ett av världens största lyxkryssningsfartyg. 187 meter lång, fem master, 175 hytter, 11 sviter, 5 lyxsviter och en kaptenssvit. Alla rum är nyrenoverade, har utsikt över havet och femstjärnig standard. Idag, den 5 augusti 2013, lägger det femstjärniga kryssningsfartyget Club Med 2 till i Oslos hamn. För pressen arrangeras en lunch med en rundvisning av fartyget.

Intresset för kryssningsresor ökar starkt. Det är ett populärt sätt att upptäcka flera platser på ett intressant sätt. Club Med 2 har en besättning på över tvåhundra personer, två gourmetrestauranger och ett konferensrum för 300 personer och erbjuder en uppsjö av sporter och aktiviteter som passar hela familjen.

Pool640

En kryssningsresa är en perfekt semester för den aktiva familjen

En kryssning är full av aktiviteter. I vattensportskolan erbjuds lektioner bland annat i vattenskidor, wakeboard och vindsurfing. Utöver de olika kurserna finns tillgång till ett fullutrustat gym, kajaker och snorkelutrustning. I samarbete med Spa by Carita finns spa ombord för sköna behandlingar. När båten är i hamn finns gott om tid att utforska hamnarna och städerna som båten lägger till vid.

Mer information om Club Med 2: www.clubmed.se

Om Club Med
Club Med en ledande aktör inom resebranschen och specialister på exklusiva resor för den aktiva familjen. På alla Club Meds anläggningar finns alltid ett stort utbud av sportaktiviteter. Club Med har funnits sedan 1950 och är en pionjär inom resebranchen. Över 50 procent av Club Meds resort är idag fyr- eller femstjärniga. I drygt 40 länder finns fler än 80 resort för både sol- och skidsemester.