Upplev Lalandia i Rødby!

Lalandia i Rødby ligger i ett naturskönt område vid Östersjön med en härlig sandstrand

Upplev Lalandia i Rødby!

Foto/ Källa; Lalandia

Lalandia i Rødby ligger i ett naturskönt område vid Östersjön med en härlig sandstrand. Semestercentret erbjuder massor av roliga aktiviteter, mysiga matställen och spännande butiker. Hoppa i böljan den blå, sätt full fart i vattenrutschbanorna och upplev Kids Area – den härliga oasen för de minsta badgästerna i Aquadome. Boka ert egna semesterhus och ge familjen en semester full av minnen.

Lalandia Aquadome

I Aquadome väntar tropikerna med 30 graders värme, varma bassänger och en lång rad vattenaktiviteter med något för alla smaker. Vågbassängen och vattenrutschbanor av alla slag bjuder på timmar av sköna badlekar, samtidigt som det även finns alla möjligheter att slappna av i en strandstol eller njuta av en wellnessupplevelse i bastu och spaba

Lalandia Aquadome är fortfarande mest känd som det ledande Äventyrsbadet, med över en halv miljon besökare varje år! Aquadome är det ursprungliga Lalandia och är fylld med glada barn och vuxna på hela 7400 kvadratmeter plaskdammar och uppvärmda pooler med många vattenaktiviteter. Tre stora inomhusbad ger bra utrymme för simning, vattenlekar och underhållning. I en av bassängerna, som är en vågbassäng, startar vågmaskinen varje timme. Det finns två badtunnor och sju roliga vattenrutschbanor med olika hastigheter och funktioner på vägen. Dessutom finns det två barnpooler med extra varmvatten för familjen så att även de minsta åtminstone här, kan prova en liten vattenrutschbana och leka vattenlekar med djur.Det finns också bastu, ångbad / ångbastu och solstolar. År 2015 öppnade den stora vattenlekplatsen, Aqua Splash Playground, fylld med många roliga vattenaktiviteter, som den stora skopan på toppen – som fylls kontinuerligt med vatten för att plötsligt luta och spilla många liter över dem som ”torra” står under. Aqua Splash Playground är också den plats varifrån fem vattenrutschbanor tar sin början. ”Black Hole” stater, är den längsta och snabbste och får det att rusa i magen hela vägen nerför den 71 meter lång vattenrutschbanan. Två Kroppsslide-vattenrutschbanor respektive 69 och 47 meter ger också massor av roliga stunder!

Vattnet i Lalandia Aquadome är ständigt 28˚ varmt medan luften är 30˚. Du serveras alltså här tropiska temperaturer – Under hela året. Det är också möjligt att använda en stor uppvärmd utomhuspool i området, som invigdes 2008. Utbyggnaden innebär att det har byggts en nästan 100 m lång ”Wild River” vattenrutschbana, som börjar inomhus, vägen slingrar sig utomhus och så småningom in inomhus igen. Utomhuspoolen värms upp av spillvärme från ishallen i Lalandia, och badvattnet innehåller 50 procent mindre klorin på grund av det moderniserade vattenbehandlingssystemet. Utomhuspoolen innehåller också en stor spa pool, ett ”wellnesshus” med bastu och turkiskt bad och en barnpool med massor av möjligheter till vattenlekar för familjens yngsta. Utomhuspoolen är en integrerad en del av Aquadome och gästerna kan flytta sig fritt mellan inomhus- och utomhuspooler. Utomhuspoolen kan användas året runt.

”Tromb” är Skandinaviens största täckta vattenrutschbana
I Lalandia Rodby finns Skandinaviens största täckta vattenrutschbana som kallas ”tromb”. Den har namngetts så på grund av att konstruktionen i sig har formen av en tornado, medan själva upplevelsen för badande, som ”vågar” sig i tromben, även för tankarna och känslan av att vara i mitten av en snabbrörlig tornado. En rundtur i ”fenomenet” tar sin början i ett 24 meter högt torn där rutchbanan på 162,9 meter börjar. Längs vägen erhålls ett ”Fritt fall känsla” via en lutning på över 30 grader. Turen sker i en uppblåsbar båt genom först en 3,5 meter brett rör och därefter en helt galen färd där farten får det att killa härligt i magen. Samtidigt med öppnandet av Tornado 2012, invigdes även vattenrutschbana ”pipeline”, som är 118,6 meter lång och tar dig snabbt drift genom kurvor och branta toppar. Resan kan du göra ensamt eller med en vän i en stor donut!

Fritidshus på Lalandia

Totalt förfogar Lalandia Rødby, över 741 bostäder med plats för 4000 övernattande gäster åt gången. Av dessa, är 104 lyxhus med privat bastu och bubbelpool. Det finns ett fritidshus för varje familjs behov. Gemensamt för alla stugorna är att de är mysigt och funktionellt inredda. De har matplats, sittgrupp, satellit-TV, Franskt kök med kylskåp, spis / kokplattor och mini ugn. Badrummen har dusch. Lalandia hyr ut ett stort urval av villor med övernattning 3, 4, 5, 6 eller 8 personer efter enskilt önskemål och behov, såsom lämplig för funktionshindrade och djurfria hem om det önskas. Alla fritidshus i Lalandia är rökfria och har fri trådlös åtkomst till Internet. Gäster som bor i fritidshus i Lalandia har fri tillgång Lalandia Aquadome, leklandet, och barnunderhållning vid torget.

Kontakt
Telefon +45 2040 6714
E-post, hemsida, bokning; Se nedan…

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Lalandia Rødby, Lalandia Centret
    1 4970 Rødby