Upplev heliskiing med Last Frontier Heliskiing!

Last Frontier Heliskiing ligger i ett av världens största snöbälten

Upplev heliskiing med Last Frontier Heliskiing!

Om du letar efter den ultimata skidupplevelsen, kan få platser i världen nå upp till de villkor som finns i British Columbia (BC), Kanada. 95% av världens Heli Skiing görs där.

Ingen annan plats i världen kan matcha den  terrängen, snön, snöfall och de resurser som behövs för att hålla upplevelsen säker.

Last Frontier Heliskiing ligger i ett av världens största snöbälten. Deras avlägsna Heliskiby kombinerar rustik charm av traditionella logstugor med vardagliga moderna bekvämligheter. Varje år kommer det gäster från hela världen till denna oas i norr. Vedeldstäder finns i varje rum och kvällsmåltiderna är noggrant utvalda för att ge optimal näring och energi.

En bastu, bubbelpool och massagebehandlingar står till förfogande vid eventuell skidåkningsvärk. Det främsta skälet människor vallfärdar till Last Frontier Heliskiing är dock för att tillfredsställa sin hunger av stora mängder med pudersnö.

Med det största enskilda Heliski området i världen (4 gånger större än den genomsnittliga Heliski verksamheten i Kanada), kan de leverera en oöverträffad skidåkningsupplevelse. Från stora Glaciärlandskapets terräng till massiva trädkörningar, dina val är nästan obegränsade.

Små grupper av endast 5 gäster och de mest erfarna heliguider i världen belönar alla dem som söker det ultimata Heliski äventyr! Last Frontier Heliskiing gör sitt yttersta för att se till gäster tas om hand av passionerade och inspirerande personer. Från lodge personal till helikopterpiloter, du är i goda händer. Guiderna är i centrum för äventyret. Deras samlade erfarenhet och personligheter gör att du en skidåkning framför dig till något av den mest hisnande terrängen i världen.

Säkerhet är deras högsta prioritet och därför alla gäster är utrustade med den senaste redskapen.

Oavsett om du åker skidor eller snowboard med Last Frontier Heliskiing, är vi säkra på att du kommer att njuta av spänningen i att resa långt norr till kanten av Alaskas Panhandle. Komma bort från allt är en del av Last Frontier tjusningen och en kärna av människor återvänder gång på gång. Långt ifrån bebyggelse, har du möjlighet att komma närmare naturen och utforska oändliga alpina vyer.

Den här upplevelsen fyller snabbt, så kom ihåg att boka långt i förväg. 4, 5 eller 7 dagars paket erbjuds och inkluderar följande:

• Boende och måltider på en av våra två baser i drift.

• Guide tjänster, användning av puderskidor och stavar, lavin transceivers och ABS krockkuddar.

• Garanterat vertikal (varierar beroende på längd resan).

• Återgå marken överföringar från Smithers eller terrass, BC.

 

FB: facebook.com/LastFrontierHeli

Google +: plus.google.com/106643622962311908890/posts

Twitter: twitter.com/lastfrontheli

Video: youtube.com/user/LastFrontierHeli1

 

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


kartan

Vernon, BC V1T 2Y5
Kanada