Upplev Mariposa County i Yosemite Nationalpark!

Yosemite på sommaren är väl känd för otroliga vattenfall, massiva granitkupoler, och ändlösa utomhusaktiviteter

Upplev Mariposa County i Yosemite Nationalpark!

Photo Credit: DNC Parks & Resorts at Yosemite

Yosemite Nationalpark är hem till skyhöga granitikoner som Half Dome, El Capitan och Yosemite Falls, och några av världens största och äldsta träd, jättesequoias, liksom ett brett utbud av naturminnen , vingårdar och historiska landmärken från guldruschens dagar. Yosemite på sommaren, är väl känd för otroliga vattenfall, massiva granitkupoler, och ändlösa utomhusaktiviteter. Yosemite är verkligen ett paradis – vilket är anledningen till att miljontals reser för att njuta av det varje år och oftast är det mellan juni, juli och augusti. Här är några tips för att njuta av Yosemite och Mariposa County på sommaren:

Seek Higher Ground – Yosemite är 95% vildmark, vilket innebär att de flesta människor som kommer in i dalen bara se en bråkdel av parken.  Det finns flera vandringsleder i området Tuolumne i parken, utanför Tioga Pass. Vandringar runt Lake och Mount Hoffmann eller North Dome erbjuder fantastisk utsikt.

Lämna bilen på hotellet  – ta  istället YARTS (Yosemite Area Regional Transit System). Med överkomliga priser (inklusive köp en, få en för barn) kan du fokusera på landskapet och inte på vägen och parkeringsbekymmer. Det finns flera hotell utanför den västra ingången till parken som erbjuder er att plocka upp er med buss precis utanför dörren.

Njut av Stadsdelar – Yosemite är det viktigaste för de flesta resenärer men gateways i städerna som gränsar till parken har mycket att erbjuda i form av historia och verksamhet. I Mariposa, kan du gräva i guldruschens glada dagar, njuta av att åka diligens genom de historiska delarna av staden och även gå till en zipline ranch som får dig att sväva ovanför Sierra foten.

Gå med en Guide – Boka en tur i förväg med en naturalist eller annan guide och få den information du behöver medan du njuter av vandringslederna.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Mariposa
    CA 95338 USA