Upplev Norrvikens Trädgårdar

2018 är ett hyllningsår till vår romantiska stilträdgård

Upplev Norrvikens Trädgårdar

Norrviken är en plats som inte finner motstycke någon annanstans. Denna gröna oas med sina generösa grönytor, unika stilträdgårdar och vidunderliga vyer över Laholmsbukten ligger på Bjärehalvöns vackra norrsluttning. Norrvikens Trädgårdar grundades av Rudolf Abelin 1905 och är berömt för sina många stilträdgårdar så som Barockträdgården, Vattenträdgården, Japanskaträdgården, Renässansträdgården, Nordtyska planteringen, Österländska terassen & Romantiskaträdgården. 2006 utsågs Norrvikens Trädgårdar till Sveriges vackraste park och Europas näst vackraste.

2018 – ETT HYLLNINGSÅR
2018 är ett hyllningsår till vår romantiska stilträdgård. Ett år då vi lyfter den romantiska eran, med allt vad den stod för. Kärleken till en plats och till naturen, närhet till känslor och skapandets kraft. Det blir bland annat inslag av romantiska dekorationer, installationer, dans, musik och utställningar. bland annat den världsberömda fotografen Terry O’Neill, mönsterdesignern Hanna Wendelbo och soulsångerskan Laila Adèle.

ORANGERIETS RESTAURANG
Orangeriet restaurang bjuder in till en värld av smaker med tydliga inslag av Bjärehalvön. I år med lite extra krydda av romantik. Lunch, företagsevent, bröllopsfest- allt kan avnjutas här. Norrviken är en spännande plats för barnen med alla grönytor att springa runt på. Välj att unna er en lunch eller fika i vår restaurang & café eller ta med egen picknick i gröngräset runt om i trädgården.

Hundar är välkomna i trädgården om de är kopplade.

KONTAKT & ÖPPETTIDER
För aktuella öppettider och alla våra evenemang se hemsidan nedan, bokning och E-post

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land