Upplev oförglömliga naturupplevelser med WildSweden!

Upplev oförglömliga naturupplevelser med WildSweden!

”Att resa med WildSweden är mer än en oförglömlig naturupplevelse. Det är också ett viktigt bidrag till djurskydd samt vår lokala ekonomi.” Marcus Eldh, ägare och grundare av WildSweden.

WildSweden erbjuder naturupplevelser som stödjer djurskydd och skapar samtidigt ekonomiska förutsättningar för lokalsamhället. Sedan 2003 har man varit värd för människor från hela världen som alla fått ta del av några av Sveriges mest finaste naturupplevelser och vilda djur. Möten med vilda djur som älg, vargar, bäver och björnar är ett sätt att få människor att närma sig naturen, och för att utbilda människor om vikten av biologisk mångfald och ett hälsosamt ekosystem samt att inspirera människor att vidta åtgärder för att rädda vilda djur och miljö.

OM TURERNA
WildSweden fokuserar alltid på vilda djur som älg, vargar, bäver och björnar. De vandrar alltid med stor respekt för djuren, i små grupper, inte för ofta och endast under vissa tider på året. Deras turer är en kombination eller vandring i skogar, kanot på floder, båtliv med elmotor på sjöar och väntar tyst i fotogömslen.

WildSweden tar människor till rätt ställe vid rätt tidpunkt för att upptäcka vilda djur i deras naturliga livsmiljö med stor respekt för djuren. Dessutom behöver du inte resa till norra Sverige för att upptäcka vilda djur och fina naturer. Till exempel är det bästa älgområdet Bergslagen, bara två timmar från Stockholm, där det också finns bra antal vargar och bäver!

Under vintern arrangerar WildSweden, äventyrsturer i svenska Lappland tillsammans med lokala guider och samer, med fokus på älg, ren och naturligtvis norrskenet.

VEM GÅR MED I TURERNA?
Naturälskande människor från hela världen deltar i WildSweden´s turer. Det är främst par och ensamresenärer , men även familjer och små grupper. 85 procent är från europeiska länder. 10 procent är från utlandet, dvs Australien, Asien och USA. 5 procent är från Sverige

Sammantaget har man faktiskt haft gäster från mer än 75 länder , inklusive Nordkorea, Nya Zeeland, Paraguay, Uzbekistan, Hawaii och några av gästerna kommer från vårt vackra grannland Norge!

TRÄFFA WILDSWEDENS TEAM AV SPÄNNANDE MEDARBETARE!
WildSweden har ett omfattande nätverk av guider, turnéledare och värdar som alla bidrar till sina gästers erfarenheter på olika sätt.
Läs mer om några av dem här! 

PRISER/UTMÄRKELSER
Tourism Company of the Year in Sweden 2015, Grand Travel Award 2009, Trip Award 2008, Tourism Entrepreneur of the year in Sweden 2008.

Kontakt:
E-post, webbplats, bokning; Se nedan.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan