Upplev Paradisöriket Maldiverna

En drömdestination för många av oss här i Norden!

Upplev Paradisöriket Maldiverna

Fotograf/Källa; ©Raffles

Maldiverna har två magnifika korallrev som ger perfekta förutsättningar för ett blomstrande marint liv. Öarna är hem till alltifrån bebishajar och sköldpaddor till en myriad av tropiska fiskar. Och för dem som vill lära sig mer om livet under ytan har Raffles Maldives Meradhoo ett eget team av marinbiologer och marina butlers som kan hjälpa till. Med sina 1 200 öar har Maldiverna bland de bästa stränderna i världen. Paradisöriket Maldiverna är en drömdestination för många av oss här i Norden. Och med nya Raffles Maldives Meradhoo får gästerna nu tillgång till en ny nivå av lyx och unika upplevelser.

Legendariska Raffles har öppnat sitt första hotell på Maldiverna
har öppnat sitt första hotell på Maldiverna, Raffles Maldives Meradhoo, på Gaafu Alifu-atollen. Hotellet erbjuder 21 lyxiga villor med privat pool i en paradisisk omgivning. Anläggningen består av två delar – Raffles Royal Residence samt en avskild samling av Overwater Villas & Residences.

Raffles Maldives Meradhoo erbjuder flera gastronomiska läckerheter på sina restauranger Thari och The Firepit, samt fusionsrestaurangen Yuzu som serverar rätter med peruanska och japanska influenser. På Yapa Sunset Bar skakas japanska och sydamerikanska drinkar och på populära Long Bar, ett klassiskt inslag på alla Raffles hotell, erbjuds ett exklusivt urval av vin och champagne. Även Raffles prisbelönta spakoncept Raffles Spa finns representerat på hotellet – här erbjudes lyxiga ansiktsbehandlingar, massage och yoga sessions samt ett stort urval av vattensportaktiviteter.

Raffles Maldiverna Meradhoo nås enklast med inrikesflyg, 55 minuter från Male International Airport följt av 15 minuters snabbåt från Kaadedhdhoo flygplatsen.

Om Accor
Accor är världsledare inom resa och livsstil samt en digital innovatör som erbjuder unika upplevelser vid närmare 4 800 hotell, resorts och bostäder i över 100 länder. Med en oöverträffad portfölj av internationellt kända hotellvarumärken – som täcker alltifrån lyxhotell, populära mellanklass- och boutiquehotell samt ekonomiklasshotell – har Accor i mer än 50 år erbjudit en svårslagen service och expertis. Utöver ett brett utbud av boenden så erbjuder Accor även nya sätt att leva, arbeta och ta del av kulinariska upplevelser, nattliv och välbefinnande. Allt är samlat i ett av världens mest givande hotellojalitetsprogram. Accor verkar också för att främja hållbar utveckling och spelar en aktiv roll för att ge tillbaka till planeten och de lokalsamhällen där vi finns.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan