Upplev Sverige – Skärgårdsupplevelser

Upplev Sverige – Skärgårdsupplevelser

Plats: Alla resor utgår från Stockholm

Gillar du skärgård, båtar och vatten? SällskapsResor har ett stort utbud av resor som även inkluderar båtturer.  Utbudet varierar men klassiker som dagsresor längs Göta kanal, Hjälmare kanal, båttur i Norra Vätterns skärgård och Mälarkryssningar återvänder alltid. Precis som den svenska Hurtigrutten från Nyköping till Stockholm.

SällskapsResor har i över tio år arrangerat prisvärda bussresor från Stockholm med inriktning på resenärer i åldern 60+. Våra resor kännetecknas av att de är välplanerade, prisvärda och innehållsrika. Vi kör alltid med en modern turistbuss och en erfaren chaufför bakom ratten.

SR_chauffor600
Foto: SällskapsResor

//
//

Vi har också alltid en reseledare med ombord som ser till att resenärerna trivs, informerar om sevärdheter längs vägen och ser till att tidsschemat följs. Varje år har vi omkring hundra avgångar, där 2/3 består av dagsresor och resterande är flerdagarsresor inom Sverige.

SR_battur600
Foto: SällskapsResor

Förutom resor med buss och båt hittar du många andra spännande resor i vårt program. Exempel på återkommande resor är Trandans vid Hornborgasjön, Wij trädgårdar i Ockelbo, ett par konserter i Dalhalla och flertalet olika julmarknader.

SR_ombordstigning600
Foto: SällskapsResor

På vår webbsida hittar du det aktuella reseutbudet och kan enkelt boka din resa.

Kontakt
SällskapsResor
08-5646 2080
info@sallskapsresor.se

Mer information: http://www.sallskapsresor.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land