Upplev Tirol, en oförglömlig upplevelse!

Besökare i Tirol kommer att uppleva ett majestätiskt och förtrollande bergslandskap!

Upplev Tirol, en oförglömlig upplevelse!

Besökare i Tirol kommer att uppleva ett majestätiskt och förtrollande bergslandskap som säkerligen kommer att röra vid deras själ. Otaliga utomhusaktiviteter och ett varmt välkomnande gör semestern i denna fantastiska region till en oförglömlig upplevelse!

Perfekta backar, snöskidbackar, toppmoderna liftar och linbanor

Pister för familjer, snowparks för freestylers eller för massor av cruising, ja, oavsett vilka krav du ställer på en skidort, har Tirol ett stort utbud av alternativ som passar alla smaker och ekonomi. Hitta din favorit! Tirols nästan 80 skidorter bjuder på allt från stora glaciärskidområden till mindre skidorter som är perfekt för familjer och det finns även skidorter som erbjuder skidåkning under strålkastarna – Helt enkelt något för alla, från nybörjare till experter och skidåkare till snowboardåkare.

Mer om Tirol
Friluftsentusiaster är bortskämda för val i Tirol, både på sommaren och vintern. Vandring och bergsklättring är populära aktiviteter under de varma sommarmånaderna, medan det på vintern kommer många till Tirol för utförsåkning, längdskidåkning eller för att åka kälke i det förtrollande snöiga landskapet. Från dalarna Ötztal, Paznauntal, Pitztal, Zillertal och Stubaital till Östra Tyrolen, Achensee, den regionala huvudstaden Innsbruck och den legendariska skidorten Kitzbühel: Tirols byar, städer och regioner är kända för traditionella seder och fester samt för att ha museer och andra kulturella attraktioner av högsta kvalitet. Lokala pensionat och värdshus är det perfekta stället för att prova några av de läckra lokala specialiteterna och koppla av efter en lång dag ute i den friska luften.

Här har jag äntligen hittat en plats för lugn, en plats för fred, som jag bara kunde ha önskat mig”, skrev Johann Wolfgang von Goethe om Tirol 1829. Idag kommer fortfarande många besökare till denna region i västra Österrike. För att lämna sina bekymmer, undvika stressen i vardagen och få vara ett med naturen. Med mer än 500 toppar över 3.000 meter, med mer än 600 glaciärer längs den huvudsakliga alpiga åsen, de frodiga gröna ängar och de charmiga stugorna, är detta område ett riktigt unikt landskap.

Kontakt
Telefon; + 43,512,7272-0
Hemsida, bokning och E-mail, se nedan…

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Maria-Theresien-Straße
    556020 Innsbruck , Österrike