Upplev ”Utmaningarnas Hus”!

Upplev ”Utmaningarnas Hus”!

Ett besök på Utmaningarnas Hus är en garanterat annorlunda upplevelse.

u01

Utmaningarna består av 40 unika teambuildingaktiviteter. Det man köper är tid i utmaningarna, men oavsett hur lång tid ni bokar har ni alltid tillgång till alla 40 aktiviteter. Utmaningarna tar ni er an i lag om 4-5 personer. Ni får en personlig introduktion och kan välja mellan 2, 2,5 eller 3 timmar utmaningar. Efteråt samlas ni för resultat genomgång och diplomutdelning där varje lag får statistik från de olika rummen.

u02

Utmaningarna utgör hjärtat i vår verksamhet. Med hjälp av rekvisita & teknik bygger vi upp scenarion där du och ditt team ställs inför ett problem som ni ska lösa tillsammans. Klarar ni att lösa uppgiften får ni poäng, olika mycket beroende på svårighetsgraden på rummen. Tänk er att ni stiger in i ett TV spel. Utmaningarna är indelade i både svårighetsgrad & fem olika kategorier så att ni kan hitta de rum som tilltalar just er. Gemensamt för alla utmaningar är att de kräver nyfikenhet, kommunikation & kämpaglöd för att lyckas. Varje sommar byter vi ut ca 15 utmaningar, så varje augusti innebär en ny säsong. Ni som gillar konceptet ska kunna komma minst en gång om året och bli garanterade en ny upplevelse varje år!

u04

Vill ni besöka oss med företaget kan ni med fördel inleda dagen i vår konferensvåning. Vi har 4 lokaler med kapacitet för mellan 10- 135 personer.

u05

Till ert förfogande har ni WiFi, ljud & bild samt er egen värd/värdinna som tar hand frukost, fikapauser och lunch. Vill ni kombinera konferenspaketen med måltid på kvällen så går det alldeles utmärkt för sällskap om 10 personer eller fler.

u03

Vi erbjuder:

· 40 teambuildingaktiviteter

· Konferens

· After Work

· Kick off

· Musikquiz

· Möhippa/Svensexa

Boka er upplevelse på 040-510 175 eller info@utmaningarnashus.se

http://www.utmaningarnashus.se/