Uppvärmning inför Julen med Tomten och älvor!

En festlig show av Jultomten och älvorna

Uppvärmning inför Julen med Tomten och älvor!

Foto/Källa; Lapland Material Bank/Visit Rovaniemi

Varje år lämnar Santa Claus, (Jultomten) Village i Rovaniemi, Lappland, Finland för att fira Julen till människor över hela världen. I år kommer evenemanget att sändas LIVE på Facebook genom att besöka Rovaniemi den 23 december klockan 19:00 lokal tid (UTC +2).

I Rovaniemi – den officiella hemstaden Santa Claus i polcirkeln – uppvärmningen till Julen kulminerar i Santa som avgår på sitt årliga uppdrag runt om i världen. För att önska Jultomten lycka till på sitt äventyr, firar älvorna med en fest, en höjdpunktshändelse av året som kallas Santa är på väg i Santa Claus Village.

En festlig show av Jultomten och älvorna
Som en uppvisning av äkta Julgåva vill älvorna nu dela händelsen med hela världen via live-sändning på Visit Rovaniemi Facebook sida och på Visit Rovaniemi hemsida som du kommer till längre ner här på sidan. Utställningen består av utvalda jullåtar och kommer till huvudet när jultomten ger sitt tal som önskar god jul till hela världen innan han hoppar i sin renskötta släde och börjar på sin episka turné.

Rovaniemi och Jultomten i korthet:
Rovaniemi är den officiella hemstaden Santa Claus i Lappland, Finland. Santa Claus får besökare 365 dagar om året i Santa Claus Village, som ligger vid polcirkeln i Rovaniemi.
För mer information vänligen kontakta:
Sanna Kärkkäinen eller Kaisa Heiskari
040 576 3414 0400 479 954
Hemsida, bokningsida & E-post: Se nedan …

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land