Upzone Äventyrsparker

Upzone Äventyrsparker i Borås, Ängelholm, Ullared & Åhus! Utmaningar bland trädtopparna på upp till 18 m!

Upzone Äventyrsparker

Foto; Upzone

Om oss
Upzone äventyrsparker finns i Borås, Ängelholm, Ullared och  i Åhus. Det är 8 års gräns även i Åhus, samma som Ullared & Ängelholm. Vi har höghöjdsbanor på upp till 18 meter med spännande utmaningar bland trädtopparna! Med fyra olika banor i varje park på olika höjder och svårighetsgrader kan alla hitta sin utmaning, oavsett om det är i vår lägsta och lättaste bana eller i vår högsta och mest utmanande. Klättra i nät, balansera på linor, kasta dig själv ut i en linbana och klättra genom en tunnel, alltid under ett vakande öga av våra erfarna guider. Varje park har olika utmaningar i sina hinderbanor, så varför inte prova alla tre?

Borås: Vilenplan, Ängelholm: Danielslundsgatan, Ullared: Ulla Smidjes väg

Vi anordnar även olika event för företag, aktiviteter för din möhippa eller svensexa & skolklass samt födelsedagskalas. Gå in på vår hemsida eller hör av dig till oss så berättar vi vad vi har för äventyrsaktiviteter just för dig. Du kan nå oss på vår bokningstelefon, 033 41 17 41, eller maila boras@upzone.se, angelholm@upzone.se eller ullared@upzone.se
Du kan även boka in dig själv väldigt smidigt via vår hemsida under fliken boka.

Säkerhet
Innan klättringen börjar får ni följa med en guide till vår instruktionsbana där guiden visar hur man använder sin utrustning och tar sig fram i banorna. När alla deltagarna har visat att dem förstått genom att själva ta sig igenom instruktionsbanan börjar äventyret! Guider finns alltid i parken när våra gäster klättrar om hjälp skulle behövas eller frågor dyker upp.
Vi på Upzone jobbar konstant mot en så hög standard på vår säkerhet som det absolut går. Vi har aldrig haft en fallolycka i någon av våra parker, vi strävar alltid mot att vara steget före. I våra parker använder oss av ett kommunicerande säkeringsssystem som minimerar risken att kunna koppla loss sig när man klättrar i våra banor. Vi har även anslutit oss till organisationen IAPA och håller på att få igång vår egen Upzone Academy för att hålla högsta möjliga standard på våra utbildningar och även kunna erbjuda dem utbildningarna för andra i branschen.

OBS!
Barn 8-10 år måste klättra tillsammans med vuxen.
Du får inte väga över 120 kg.
Du får inte vara gravid.
Vi rekommenderar inte att du deltar om du har diabetes, epilepsi, hjärtproblem eller rygg/nackskador.

Öppet
Vi har öppet parken Mars till November.
Juni till Augusti är det högsäsong och då har vi öppet varje dag.
Se vår bokningskalender på vår hemsida för aktuella öppettdagar just nu och vilka starttider som finns tillgängliga.
Behöver du hjälp med din bokning? Hör av dig till oss!

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Ängelholms Hembygdspark
    Ängelholm