UTMANA DIG SJÄLV – WORKSHOPS I ÄVENTYR OCH BÄTTRE ANDNING – MAJ 2016

Prova-på-weekend med Annelie Pompe - TanumStrand Multi Experience 27-29 Maj

UTMANA DIG SJÄLV – WORKSHOPS I ÄVENTYR OCH BÄTTRE ANDNING – MAJ 2016

Att göra nya saker är alltid ett äventyr. Sista helgen i maj blir det workshop-race! halva fredag och lördag på västkusten i natursköna Tanumstrand blir det vattenäventyr och möjlighet att testa kajakpaddling, sup och fridykning i vackraste bohuslän. söndag 29’e maj blir det inre äventyr där man kan lära sig Yin yoga och att andas på ett bättre sätt i Stockholm tillsammans med Annelie Pompe, och Sofie Ringsten.  Häng med multiäventyraren Annelie Pompe på outdoor-aktiviteter i Fjällbacka skärgård. En aktiv och avkopplande helg vid havet! Massor av frisk havsluft, kul aktiviteter och inspirerande föreläsningar. Prova på att paddla kajak, Stand Up Paddle (SUP), fridykning, Trail Running vid naturreservatet Tjurpannan, Yoga, att bada Sibirisk Banya. Bekvämt och modernt boende i TanumStrands fina hotellrum, skaldjursbuffé på fredag kväll och trerättersmiddag på lördag i nya restaurang Latitud 58°.

Mer om programmet
Ni börjar dagen med en härlig kajakpaddling tillsammans med Annelie eller testar Trail Running vid dramatiska ”Tjurpannan”. Efter lunch håller Annelie workshop med föredragning och andningsövningar inför fridykningen. Vill och vågar du, så har du även chans att pröva principerna i praktiken. Eller så väljer du att paddla SUP. Yoga för alla! Senare under eftermiddagen håller Annelie ett Yogapass som passar såväl nybörjare som den avancerade utövaren. Innan middag bjuder Annelie Pompe på föreläsning med bilder från sina äventyr och resor. Hon berättar om sina drivkrafter och de mentala verktyg hon använder för att förverkliga sina mål. Se hela lördagsprogrammet på hemsidan nedan. Passa på att kombinera med TanumStrands nyöppnade SPA Horisont, eller gör egna strövtåg i den vackra kustmiljön.

Kontakt
Tel vxl +46(0)525 190 00
E-mail; Se nedan
Hemsida; Se nedan

PRISER
Multi Experience med Annelie Pompe
2 övernattningar, måltider och aktiviteter
från 3.395 kr per person

Detta ingår:

  • 2 nätter havsnära hotellogi med frukost
  • Skaldjursbuffé fredag 27 maj
  • Trerätters middag lördag 28 maj
  • Aktivitet: Kajaktur eller trailrunning i grupp
  • Kort föredragning och workshop med Annelie Pompe.
  • Pröva-på fridykning eller Stand-Up Paddle i grupp.
  • Yogapass
  • After Work med Sibirisk Banya – tältbastu och ett frivilligt premiärdopp i havet.
  • Spännande inspirationsföreläsning av Annelie Pompe ”Life requires living!” – Om drivkrafter, motivation och ”äventyr”.

Se även, Annelie Pompe´s hemsida här! 

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land