Välkommen till höstens familjefest i Stockholm!

Första snön kommer alltid till Kungsträdgården!

Välkommen till höstens familjefest i Stockholm!

Den 10-11 november öppnar vi upp Winter Show i Kungsträdgården, festivalen för hela familjen!

Ta med dig barn och barnbarn till ett härligt vinterevent där du som besökare kan träffa massor av destinationer från den svenska fjällvärlden. Boka din nästa skidresa och se vilken ort som passar dig och din familj bäst. Alla utställare har fina erbjudande på plats, så välkommen att fynda din vecka med familjen. Under Winter Show arrangeras det massor med gratis aktiviteter för alla besökare.

Barnens Vasalopp!
Barnen kan testa på massor av aktiviteter under Winter Show. Vi bygger upp ett längdskidåkningsspår där barnen kan testa på skidåkning tillsammans med Barnens Vasalopp, ni kan låna all utrustning på plats gratis.

Skidbacke mitt i Stockholm!
Vi bygger även en riktig skidbacke där besökarna kan testa på att åka skidor, gratis skidskola för de som vill testa på och utrustning finns att låna kostnadsfritt. Vi fraktar in över 200 ton med snö för alla våra snöaktiviteter.

Skidskytte
Skidskytte VM 2019 kommer att ske i Östersund men de gästar oss på Winter Show och alla besökare kan gratis prova hur svårt det faktiskt är att pricka rätt när man är lite andfådd.

Maskotparad
Alla våra härliga utställare tar med sig sina fina maskotar och de älskar när alla barnen kommer och hälsar på. En del kommer till och med att testa skridskobanan som är öppen som vanligt. Missa inte höstens familjefestival med kostnadsfria aktiviteter och massor av utställare som har roliga aktiviteter och tävlingar i sina montrar.

Välkommen till Winter Show den 10-11 november i Kungsträdgården, gratis entré!

Kontakt
Lena Bergman
Boka plats & övriga frågor
0722-50 90 44
Hemsida, bokning & E-post; Se nedan …

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Kungsträdgården, Jussi Björlings allé
    111 47 Stockholm