Vandra på den bästa stranden i Europa

Kom med på en vandring och njut av den spektakulära utsikten!

Vandra på den bästa stranden i Europa

Bildsliden; Foto; havilavoyages.com

Kalkvit vit sand, skimrande gröna fält och turkos hav under de vilda bergen på Lofoten. Kom på en vandring och njut av den spektakulära utsikten. Denna resa tar dig till två av Lofotens bästa stränder: Hauklandstranda, som av Lonely Planet har utsetts till Europas bästa strand, och Uttakleiva, som många tycker är den mest romantiska stranden i Norge på grund av sin kombination av fin sand och stora stenar.

Stränderna ligger längst ut i havet i små byar med bara en handfull invånare. Bussresan går genom den vackra Lofoten landsbygden, och du kan gå ut och gå över ett lågt bergspass mellan de två stränderna. Det finns spektakulär utsikt i alla riktningar, med gott om möjligheter att ta bilder av några av Norges mest fotograferade stränder.

Den vita kritiga sanden och det frestande turkosa havet kan få dig att tro att du var i Karibien, men närheten till Arktiska havet betyder att endast riktigt hårda själar klarar vattentemperaturen.

OM Havila Voyages
Havila Voyages är ett familjeägt norskt rederi som seglar den klassiska kustresan mellan Bergen och Kirkenes med norska kustens mest miljövänliga fartyg. De fyra nya fartygen är laddade med världens största batteripaket, och i fyra timmar kan du segla utan buller eller utsläpp genom utsatta fjordar. Batterierna laddas med ren vattenkraft vid land, och när batterierna är låga byter vi till naturgas som minskar koldioxid med cirka 25%.

Skrovet är speciellt utformat för maximal energieffektivitet och överskottsvärme från kylvatten och hav som används för uppvärmning ombord. På menyn finns lokalt tillagade rätter från lokala producenter, och all onödig plast undviks. Vi överträffar redan myndigheternas krav för att minska utsläppen och vi har satt ut med nollutsläpp som mål.

Havila Voyages är en del av Havila-gruppen som går tillbaka till 1950-talet. Det hela började när grundaren Per Sævik köpte sin första fiskebåt i tonåren. Från fiske och sillfiske är Havila nu en grupp som arbetar med sjöfartsteknik, offshore, transport och turism.

 

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Mjølstadnesvegen
    6092 Fosnavåg