Vänfiske i skärgården

Vänfiske i skärgården

Plats: Vaxholm, Stockholms skärgård,

Ta med vännerna bort från allt och alla. Njut goda vänners lag och natur, vad kan bli bättre! Vi utgår från era önskemål och kan utforma dagen efter er nivå, vad som ska fiskas för dagen och med vilken metod. Vill du kombinera dagen med middag, bastu och boende tar vi fram ett lämpligt alternativ.

Catchrelaxfiskegrupp580
Foto: Catch & Relax

Sol, vind och vatten – ett sätt att koppla av, ett sätt att leva, ett sätt att vara och njuta. Catch & Relax vill tillsammans med sina gäster förmedla dessa känslor. Vårt motto är att våra gäster skall få uppleva skärgården på nära håll, upplevelser lite utöver det vanliga!

Catch & Relax erbjuder en totalupplevelse under temat fiskearrangemang i Stockholms Skärgård. Att fiska i Skärgården innebär så mycket mer än bara själva fisket. Vi vill ge våra gäster en upplevelse som lever vidare. Att få uppleva naturen på rätt sätt, att lära sig lite om fisken – hur den lever och hur den jagar sitt byte.

Presentkort
presentkort150

Vi erbjuder även detta paket som presentkort. Varför inte som julklapp?

Hur länge fiskar vi…
I princip fiskar vi så länge isen inte lagt sig här ute i Skärgården. Snö och minusgrader brukar inte kunna hålla oss borta från att fiska. Givetvis blir fisketuren kortare eftersom dagsljuset är kortare och det frestar på i kylan, men kul är det. Rätt utrustad efter rådande väder är det viktigaste. Varm och vindavvisande flytoverall lånar du av oss, den klarar att hålla dig varm.

Var fiskar vi…
Eftersom Vaxholm är vår ”hemmabas” utgår vi oftast härifrån. Givetvis hämtar vi upp på andra platser enligt vad vi kommer överens om.
Områden vi ofta fiskar i är Värtan, vattnen kring Vaxholm, Trälhavet, Grinda och Ljusterö. Finns det önskemål om andra ställen i Skärgården, tittar vi på det.

När fiskar vi vad…
När islossningen sker är det i huvudsak havsöring och stor-gäddan vi jagar, detta håller i  sig t.o.m. april månad. Maj fortsätter vi fiska efter gädda och gösen börjar finnas i våra vatten. Juni, juli och augusti är det abborre och sommargädda som gäller.

Så fort vattentemperaturen sjunker ner till ca 11 grader, börjar jakten igen på storgädda och havsöring fram till isen lägger sig.

Fiskeutrustningen
Vår specialitet är spinnfiske efter havsöring, gös, gädda och abborre. Vi fiskar med moderna skeddrag (kompositbeten), wobblers, jiggar och jerk-beten. Såväl haspelsom
multirulle används.
Vi använder spön som är lätta och håller högsta kvalitet. Rullarna är försedda med sk. flätlina som inte töjer sig utan ger en helt annan känsla ända upp i handen, du känner vad som händer där nere.
Innan vi ger oss av skräddarsys en utrustning speciellt för gästen. Vi tar även med oss alternativa spön och rullar i båten, som gästerna kan testa för att lära sig nya tekniker och känna på det senaste i materialväg.

Kontakt & Bokning:

Kontakta oss idag och boka ert äventyr!
Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm
Telefon:  08-544 913 20
Mobil: 070-509 61 11
E-post:  info@catchrelax.se

Mer information: http://www.catchrelax.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land