Vinprovning i Flen

Vinprovning i Flen

Plats: Blackstaby Gård, Flen, Södermanland,
Vi erbjuder grupper och slutna sällskap vinprovningar och vinföreläsningar, antingen på Blaxsta Vingård, eller på någon annan plats där serveringsrättigheter finnes. På Blaxsta vingård erbjuder vi nu exklusiva vinprovarkvällar (även dagtid om så önskas) i genuin 1600-tals miljö.

Vi inleder med en visning av vingården och vinfabriken för att därefter avnjuta en spännande buffé och 6 olika Blaxsta-viner inkl. Vidal Ice wine 2003 som vann silver i vin-VM i Bordeaux. Under aktivitetens gång, som beräknas ta ca 3-4 timmar, beskriver vi hur de olika vinerna är framställda, vad som är typiska kännetecken hos de olika druvorna, vad som gör att olika smaknyanser framträder, fatlagring och mycket annat. Vi avslutar med en god dessert och kaffe. Denna aktivitet kan också kopplas till övernattning samt frukost.

blaxstawinekallarlokal580

Idealisk upplevelse för personal- och temagrupper, föreningar, kundträffar och privata fester.
Vi kan också specialdesigna olika aktiviteter (exempelvis skörd av druvor etc). Kontakta oss gärna så vi kan skapa en total upplevelse på Blaxsta Vingård. Vi tar emot grupper om 10 – 50 personer för vinprovningar.

blaxstawinebarteneder580

Avnjut vinprovning direkt på vingården

Sveriges första vin o gastronomi bistro är öppen för bokade sällskap året runt, och ett 1700-tals hus är ombyggd till en privat och innovativ konferensdel där vin och kulinarisk upplevelse står i centrum. De exklusiva rummen med sjöutsikt, en suite dusch/toalett, bastu och mycket annat för att göra Er vistelse så gemytlig och bekväm som möjligt.

Konferens- och övernattnings delen är designad för upp till 22 personer, medan restaurangdelen har kapacitet för 30 ätande gäster. Aktiviteter inkluderar vinprovning, skörd av druvor, vinkunskap, gourmet matlagning, m.m.

Vinprovningar för grupper upp till 50 personer arrangeras i vår historiska 1500-tals vinkällare.

Utöver vinprovningar, utför jag gäst-spel som kock. Jag tillbringade åren 1984 – 2000 i Canada, och tillhörde Canada’s kock-lag perioden 1997-1999. Restaurangen har tilldelats 4 champagneglas (av 5) av franska gastronomiska akademien.

blaxstawineflaskor580

Boka er nästa konferens eller personalaktivitet i Blaxsta
Adress:
Blaxsta wine AB
Blackstaby Gård
642 95 Flen

Tel. 0157 – 704 60
E-postl: goran.amnegard@spray.se

Mer information: http://www.blaxstawine.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land