Vintern har kommit till de Tjeckiska bergen

Lipno Ski Resort är en idealisk plats att underhålla hela familjen

Vintern har kommit till de Tjeckiska bergen

Foto/Källa; Lipno.info

Vintern har kommit och med den skidsäsongen i Tjeckien. Njut av en aktiv vinterferie och lära känna ett sagolandskap där du alltid kommer att hitta något att göra.

Underhållning för hela familjen på Lipno Ski Resort
Lipno Ski Resort är en idealisk plats för att underhålla hela familjen, inklusive de som inte åker skidor. Medan du njuter av förstklassiga elva kilometer långa skidbackar, kan dina små ha kul på toppenutrustade lekplatser och pulkabackar. Äldre barn kommer definitivt att uppskatta skidspåren och snöparkerna. Hela familjen kan upptäcka den naturliga skönheten i regionen vid den närbelägna Treetop Walkway eller njuta av att ha roligt på Aquaworld Lipno.

Tjeckiska berg med den tjeckiska Skipass
Tjeckiska Skipass är en unik säsongbiljett som öppnar upp turstolar på 175 stolar och skidliftar i 23 ledande tjeckiska skidorter. Du kan använda den för att besöka de mest populära skidorterna som Microsoft Spindleruv Mlyn Lipno, Klínovec, Monínec och många andra. Grundpriset på det tjeckiska Skipasset är  11 000 CZK; Barn betalar en reducerad biljett på 8 000 CZK. Det finns också specialpriser för seniorer och ungdomar upp till 18 år.

Monínec har den längsta skidsäsongen
Monínec är en populär skidort nära Prags huvudstad. Den toppmoderna teknik som de använder där möjliggör konstgjord snö i temperaturer över noll och skidsäsongen finns där från oktober till mars. Det finns två röda skidbackar, 1200 och 600 meter långa, skidbacken, en snöpark och längdspår.

Špindlerův mlýn – vinterferie av högsta kvalitet
Spindleruv Mlyn är inte bara en populär skidort, utan även en ort men mycket utrymme och ett rikt socialt liv där även de mest krävande gäster kan hitta underhållning. Skidorten, utlagd över fyra berg, erbjuder kvalitetssluttningar olika svårigheter, tiotals kilometer förstklassiga crosscountry skidspår och snöparker för nybörjare och proffs. Du kan återhämta dig i ett av de lokala hälsocentren och hotellen. Du kan ha roligt på Spindl Aquapark, idka skärmflygning eller åka ATV och njuta av den lyxiga lokala gastronomin. Vintersäsongen börjar den 9 december 2017.

Jizerská 50 – Årets längdåkningshändelse
Jizerabergen är populär för sina unika längdskidspår. Jizera är den mest kända: Den är nästan 180 kilometer lång och varje år finns det en längdåkningstävling som Kallas Jizerska 50. Förutom huvudavståndet av 50 kilometer, erbjuder även denna prestigefyllda tävlingen också kortare spår 10, 25 och 30 kilometer, både klassisk och fri stil. Den här säsongen är det den 51: a året, och den går från 16 till 18 februari 2018. Du kan registrera sig på arrangörens hemsida i slutet av januari 2018…

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Lipno nad Vltavou 87
    382 78 Lipno nad Vltavou, Tjeckien