Walking with Dinosaurus!

Walking with Dinosaurus!

För snart tre år sedan gästade Walking With Dinosaurs Sverige. Familjeföreställningen blev en enorm succé med sex utsålda Scandinavium och sju utsålda Globar.


Foto/Källa; LiveNation.se

Till vår stora glädje återvänder våra vänner, de gigantiska jätteödlorna, till Ericsson Globe i Stockholm den 25-28 oktober för 5 shower. Biljetterna släpps 19 mars kl 9.00.

I över 200 miljoner år härskade dinosaurierna över jordens vidder. Nu är de tillbaka i en imponerande och oerhört realistisk föreställning bestående av 20 dinosaurier i naturlig storlek. Publiken får uppleva dem på nära håll och se deras kamp för överlevnad och självklart är den skräckinjagande Tyrannosaurus Rex åter på plats!


Foto/Källa; LiveNation.se

Föreställningen är baserad på den prisbelönta BBC-tv-serien ”Walking With Dinosaurs” från 1999. Arenaversionen har sitt ursprung ifrån Global Creatures och deras samarbete med BBC. För fem år sedan hade föreställningen premiär i Sydney och den blev en omedelbar succé med över 300 000 människor i publiken efter att ha spelats i endast fem städer. Sedan dess har showen uppförts 1746 gånger i 206 olika städer inför närmare 7.3 miljoner människor!


Foto/Källa; LiveNation.se

Dinosauriernas historia berättas från det att de gigantiska kontinenterna glider isär, via tidsåldern Trias då det råder ett torrt klimat och dinosaurierna är små och vidare till Juraperiodens grönskande mångfald. Haven växer, vulkaner spyr ut magma, det blir varmare och fuktigare. Mer mat gör att jätteödlorna växer och växer inför det förestående utplånandet av dinosaurierna när en komet kraschar in i jorden.

  
Foto/Källa; LiveNation.se

Walking With Dinosaurs återger de stora jättarnas evolution och de katastrofala klimatförändringarna i en visuell show fullmatad med intressanta fakta. Med hjälp av dataprogram och rekvisita som användes i tv-serien skapas en verklighetstrogen föreställning. Bakom den finns ett stort team med skilda kompetenser. Några av de främsta namnen i branschen har varit med i skapandet av denna magnifika återberättelse av en av historiens mest intressanta perioder. Regissören Scott Faris är en Broadway-veteran och har jobbat med storheter som Harold Prince, Gene Saks och Trevor Nunn.

Sedan 2007 har Walking With Dinosaurs vunnit ett stort antal priser mycket tack vare sin kreativa och mycket realistiska scenshow; ljud- och ljusarrangemangen är hypnotiskt vackra och de stora dockorna rör sig som om det vore livs levande. Med utsålda shower i varje stad så har Walking With Dinosaurs blivit en världsomspännande succé utan dess like. Både kritiker och publik har hyllat denna uppsättning och är det något som kan kallas familjeunderhållning så är det denna show!

För mer information www.dinosaurlive.com

Under föreställningen kommer en svensk presentatör att guida publiken genom historieberättelsen.

Datum

25.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 18.30

26.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 18.30

27.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 11.00 & 15.00

28.10 Stockholm, Ericsson Globe kl 11.00

Biljetter

LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land