Bo på en riktig Westernranch!

Bo på en riktig Westernranch!

White Stallion Ranch är en working cattle ranch som är belägen ca 3 mil från Tucson i Arizona, USA. De 41 rummen håller hög standard och är smakfullt dekorerade i traditionell västernstil med mexikanska inslag, badrum och luftkonditionering i alla rum. Pool finns.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren ryttare finns här ett varierande utbud av ridturer som passar alla.

Dessutom finns mängder av andra aktiviteter som t.ex. guidade vandringar, boskapsmärkning, tennis, spa, gym, bastu, massage, basket, biljard, volleyboll. Golfbana finns, ca 10 minuters bilfärd. Kvällsaktiviteter flera dagar i veckan med t.ex. cowboy barbeque, sing alongs och en dag i veckan har man rodeo (normalt lördagar).

Lite om Ranchlivet

Finns det något mer uramerikanskt än en riktig västernranch? Atmosfären finns här och ändå erbjuds inkvartering av god standard. På ranchen händer det alltid något och man blir väl omhändertagen, så även om det är första gången man rider blir man snabbt en cowboy. På rancherna finns oftast swimmingpool, jacuzzi och mycket annat. Alla måltider ingår och det är inte vilka måltider som helst. Riktig amerikansk västernfrukost. Stora stekar, picnics, BBQ med västernmusik och mycket annat.

Rancher kan vara väldigt olika och man har själv en föreställning om vad ranchbesöket skall ge. Swanson´s erbjuder tre olika typer.

Resort Ranches

Inkvartering av förstaklass. Aktiviteter inte bara i form av ranchupplevelser, utan här finns också tennis och anläggningarna är lite större. Exempel är Tanque Verde Ranch.

Horse Ranches

Rancher med inkvartering av god standard. Den huvudsakliga sysselsättningen för ranchen är att tillgodose gästerna med aktiviteter och ridning. Ofta är rancherna lite mindre.

Working Ranches

Den mest genuina formen av gästrancher. Här finns inte bara hästar utan som regel också mycket boskap och man deltar i arbetet. Standarden kan variera mellan enkel och medelgod. Exempel är White Stallion Ranch.

Information och bokning

Swanson’s Travel, Västra Storgatan 32, 283 35 Osby

Telefon: 0479-144 70

E-post: info@swansons.se

Läs mer här; http://www.swansons.se

Karta:

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land