REKLAM- OCH PR-POLICY

Vad kan jag göra för ditt företag?
Jag välkomnar alltid nya företag och organisationer till samarbeten med mig och här är några exempel på vad jag kan bidra med för att marknadsföra ditt företag eller din produktJag som äger och driver  HittaUpplevelse.se heter Carl Stridsberg. Hemsidan, HittaUpplevelse.se, förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Sverige i form av en presentationssida i samarbete med privatpersoner, företag , turistorganisationer och kommuner.

Sponsrade inlägg:
Företaget har betalat mig för att skriva ett visst blogginlägg där jag nämner och länkar till dem. Jag säljer bara innehållsannonsering som passar på bloggen. Och då gärna inlägg i samarbete med företag jag verkligen gillar och har bra erfarenheter av.

Här lite av vad jag kan erbjuda er att synas med på hU:

  • Redaktionella samarbeten som publiceras på HittaUpplevelse.se
  • Recensioner av till exempel produkter, tjänster, aktiviteter och böcker på bloggen.
  • Material till era egna kanaler i sociala medier eller annan marknadsföring.

info
Kostnad för sponsrade inlägg
Ett sponsrat inlägg kostar från 1500 SEK, exkl. moms och uppåt beroende på textlängden, antal länkar man vill ha med, antal bilder och vad det gäller för form av sponsring.
Kostnaden är en engångskostnad som betalas genom faktura strax efter artikelns publicering (10 dagar) via Cool Company.

Artikeln markeras med en bild längst ner på sidan som här i exemplet;

Lagar och fakturering.
Jag följer marknadsföringslagen och fakturerar i dagsläget via Cool Company. Representerar du ett företag, förening, organisation eller en privatperson, som du tror kan vara relevant och intressant för mig och mina läsare? Hör gärna av dig till mig via mail, “carl.stridsberg at gmail.com” så diskuterar vi helt förutsättningslöst hur vi eventuellt kan samarbeta!

Förbehåll
Jag förbehåller mig att neka annonsörer plats som jag finner inte passar in på mina webbplatser.

Bloggen
Bloggen här på HittaUpplevelse.se drivs endast av mig, Carl Stridsberg. Bloggens syfte är att vara ett komplement till webbplatsen och olika upplevelser, resor och äventyr med då och då gillar jag att tipsa om produkter, tjänster eller företag som jag genuint gillar och själv har goda erfarenheter av. Om jag vid något tillfälle samarbetar med ett företag på något sätt så skriver jag numera ut det klart och tydligt i inlägget. Eftersom jag drivit bloggen i snart tio år har ju mycket ändrats under årens lopp.

Övriga villkor

  • Alla priser är exklusive moms
  • Annonsören står för produktion av annonsmaterial i form av text, gärna med bifogade högupplösta bilder i formatet 1920×500 px eller större.
  • HittaUpplevelse.se tillåter inte reklam för oetiska verksamheter.
  • HittaUpplevelse.se tillåter inte reklam som kan skada varumärket HittaUpplevelse.se, våra annonsörer eller våra besökare.
  • HittaUpplevelse.se har rätt att godkänna alla annonsörer och allt annonsmateriel innan publicering. Vi gör detta för att kvalitén på sajten skall bli så hög som möjligt.