REKLAM- OCH PR-POLICY

FRÅN DEN 1 SEPTEMBER 2019 KOSTAR DET 1000 SEK FÖR FÖRETAG ATT LÄGGA UPP EN PRESENTATION

Vad kan jag göra för ditt företag?
Jag välkomnar alltid nya företag och organisationer till samarbeten med mig och här är några exempel på vad jag kan bidra med för att marknadsföra ditt företag eller din produktJag som äger och driver  HittaUpplevelse.se heter Carl Stridsberg. Hemsidan, Hittaupplevelse.se, förmedlar och ger tips och inspiration från ett fantastiskt utbud av oförglömliga upplevelser, resor och äventyr runt om i Världen i form av en presentationssida i samarbete med privatpersoner, företag , turistorganisationer och kommuner.

Bannerannonsering:
Företag kan annonsera på HittaUpplevelse.se med banners. Vi erbjuder så kallade “Leaderboardsbanners” på startsidan. På bloggen och på presentationssidor erbjuder vi annonsering med banners i kvadratform.
Pris för Leaderboards; 2500 SEK för tre månader, exklusive moms. Faktureras via CoolCompany.
Pris för kvadratbanners; 1250 SEK för tre månader, exklusive moms. Faktureras via CoolCompany.


Sponsrade inlägg:

Företaget har betalat mig för att skriva ett visst blogginlägg där jag nämner och länkar till dem. Jag säljer bara innehållsannonsering som passar på bloggen. Och då gärna inlägg i samarbete med företag jag verkligen gillar och har bra erfarenheter av.

Här lite av vad jag kan erbjuda er att synas med på hU:

  • Redaktionella samarbeten som publiceras på HittaUpplevelse.se eller på bloggen.
  • Recensioner av till exempel produkter, tjänster, aktiviteter och böcker på bloggen.
  • Material till era egna kanaler i sociala medier eller annan marknadsföring.

 

Pressutskick.
Jag tar gärna emot pressutskick av produkter men kan aldrig garantera utrymme eller uppmärksamhet av dem i någon av HittaUpplevelse.se´s kanaler. Vill du skicka något till mig bör du alltid kontakta mig först.

Lagar och fakturering.
Jag följer marknadsföringslagen och fakturerar i dagsläget via Cool Company.

Representerar du ett företag, förening, organisation eller en privatperson, som du tror kan vara relevant och intressant för mig och mina läsare? Hör gärna av dig till mig via mail så diskuterar vi helt förutsättningslöst hur vi eventuellt kan samarbeta!

Förbehåll
Jag förbehåller mig att neka annonsörer plats som jag finner inte passar in på mina webbplatser.

Bloggen
Bloggen här på hittaupplevelse.se drivs endast av mig, Carl Stridsberg. Bloggens syfte är att vara ett komplement till webbplatsen och olika upplevelser, resor och äventyr med då och då gillar jag att tipsa om produkter, tjänster eller företag som jag genuint gillar och själv har goda erfarenheter av. Om jag vid något tillfälle samarbetar med ett företag på något sätt så skriver jag numera ut det klart och tydligt i inlägget. Eftersom jag drivit bloggen i snart tio år har ju mycket ändrats under årens lopp.