FAQ

HU_Bild

 Från den 1 September 2019 kostar det 1000 kr för företag och organisation och privatpersoner som vill exponera en affärsmässig verksamhet

Här är lite  vanliga frågor vi får och svar på dessa.

1. Kostar det något för ett företag eller en förening, organisation eller privatperson att lägga till en presentation?
Svar: Privatpersoner, företag och organisation som vill exponera en affärsmässig verksamhet får betala en engångskostnad på 1000 SEK i en engångskostnad från och med den 1 September 2019.
Till officiella representanter för kommuner / regioner som vill exponera platser som är ideella / gratis att besöka. Exempel: Badplatser, Turistbyråer, Parker, Fornlämningar, Bibliotek med flera. är det GRATIS.
Likaså till privatpersoner och ideella organisationer som vill tipsa om turistmål som är ideella / gratis att besöka. Exempel: Sevärda platser, Badplatser, Parker, Teatrar med flera, är det GRATIS.

2.Säljer ni resor och upplevelser?
Svar: Nej, HittaUpplevelse.se säljer inte själv några resor eller upplevelser. Bara förmedlar dem åt turistföretag , turistorganisationer och kommuner som medverkar på HittaUpplevelse.se.
Man måste själv ta kontakt med respektive  för att boka resa/upplevelse.

3: Säljer ni presentkort till resor eller upplevelser?
Svar: Nej, det gör jag inte. Men många som medverkar på HittaUpplevelse.se säljer själva in presentkort till deras upplevelser. Kontakta respektive för att höra om de erbjuder denna tjänst.

4. Kan man boka en resa/upplevelse via er?
Svar: Nej, ni måste själv kontakta respektive företag för att boka den resan/upplevelsen ni vill uppleva. Ofta har vi lagt till en “bokningslänk” som leder direkt till företagets bokningssida för att underlätta. Det är också företaget som upplyser er om alla villkoren för upplevelsen/resan vad det gäller försäkringar, resvillkor, vaccination, bagage, utrustning med mera…

5. Priset ni uppger stämmer inte med det som finns på företagens hemsida?
Svar: Informationen som tillhandahålls på vår hemsida; HittaUpplevelse.se, uppdateras kontinuerligt. Det gör att vi inte kan garantera att den information och de priser som anges alltid är aktuella, korrekta eller fullständiga. Jag, Carl Stridsberg, ägare till HittaUpplevelse.se tar inte på mig ansvaret för inkorrekt information. Kontakta alltid företagen som arrangerar upplevelserna för aktuella prisuppgifter eller gå in på deras hemsidor, som ni alltid finner en länk till längst ner på deras presentationssida här på HittaUpplevelse.se!

6. Länken till företagets/organisationens/kommunens hemsida stämmer inte?
Svar: Jag, Carl Stridsberg, ägare till HittaUpplevelse.se tar inte ansvar för alla länkar som hänvisar direkt eller indirekt till denna hemsida. Det är min förhoppning att respektive  meddelar oss när deras hemsida är nedlagd eller har bytt adress. OBS! Tipsa oss gärna om ni finner någon länk som är bruten…

7. Vilken webbläsare är bäst att använda för att surfa runt på era sajter?
Svar: Vi rekommenderar att ni använder Google Chrome eller Firefox för bästa upplösning och utseende.

Hittar du inte svaren på dina frågor här, vänligen kontakta oss..

Följ gärna hittaUpplevelse.se på Twitter eller Facebook