FAQ

FAQ

HU_Bild

Här är lite  vanliga frågor vi får och svar på dessa.

1. Kostar det något för ett företag eller en förening, organisation eller privatperson att lägga till en presentation?
Svar: Nej, det kostar inget!

2.Säljer ni resor och upplevelser?
Svar: Nej, vi säljer inte själv några resor eller upplevelser. Vi bara förmedlar dem åt turistföretag , turistorganisationer och kommuner som medverkar på vår sajt. Ni måste själv ta kontakt med respektive  för att boka resa/upplevelse.

3: Säljer ni presentkort till resor eller upplevelser?
Svar: Nej, det gör vi inte. Men många som medverkar på vår sajt säljer själva in presentkort till deras upplevelser. Vi har en kategori i vår sidomeny som heter just “Presentkortserbjudande”. Där listar vi de som säljer in presentkort.. Det vill säga, de vi har fått vetskap om säljer in presentkort. Det kan gälla fler på vår hemsida. Kontakta respektive för att höra om de erbjuder denna tjänst.

4. Kan man boka en resa/upplevelse via er?
Svar: Nej, ni måste själv kontakta respektive företag för att boka den resan/upplevelsen ni vill uppleva… Det är också företaget som upplyser er om alla villkoren för upplevelsen/resan vad det gäller försäkringar, resvillkor, vaccination, bagage, utrustning med mera…

5. Priset ni uppger stämmer inte med det som finns på företagens hemsida?
Svar: Informationen som tillhandahålls på vår hemsida; hittaUpplevelse.se, uppdateras kontinuerligt. Det gör att vi inte kan garantera att den information och de priser som anges alltid är aktuella, korrekta eller fullständiga. HittaUpplevelse Halland tar inte på sig ansvaret för inkorrekt information. Kontakta alltid företagen som arrangerar upplevelserna för aktuella prisuppgifter eller gå in på deras hemsidor, som ni alltid finner en länk till längst ner på deras presentationssida här på hittaUpplevelse.se!

6. Länken till företagets/organisationens/kommunens hemsida stämmer inte?
Svar: Vi tar inte ansvar för alla länkar som hänvisar direkt eller indirekt till denna hemsida. Det är vår förhoppning att respektive  meddelar oss när deras hemsida är nedlagd eller har bytt adress. OBS! Tipsa oss gärna om ni finner någon länk som är bruten…

7. Upplever att det är rörigt på er sajt. Länder & upplevelser ligger lite hitan och ditan. Varför är det så?
Svar: Vi har försökt att katalogisera upplevelserna i någon mån. Men tanken med “Hitta Upplevelse” är ju just att du ska kika runt utan något egentligt mål och bara sådär “hitta” en upplevelse som du kanske inte ens visste om att den fanns!

8. Vilken webbläsare är bäst att använda för att surfa runt på era sajter?
Svar: Vi rekommenderar att ni använder Google Chrome eller Firefox för bästa upplösning och utseende.

Hittar du inte svaren på dina frågor här, vänligen kontakta oss..

Följ gärna hittaUpplevelse.se på Twitter eller Facebook